Rauman Lukko selätti tänä iltana Seinäjoen Maila-Jussit selkeästi jaksoin 2-0 (2-0, 5-0). Lukolta tehopisteitä keräsi kaiken kaikkiaan kymmenen pelaajaa kahdestatoista. Tehokkain joukkueesta oli ykköspalkittu Meri Kontu, joka keräsi kolme lyötyä juoksua. Maila-Jussien parhaana palkittiin viisi kärkilyöntiä seitsemästä yrityksestä saalistanut Kaisaleena Rautakorpi. Joukkueiden ero näkyi kotiutuksissa, sillä kolmostilanteet menivät ottelussa tasan 12-12.
Rauman Lukko välieriin voiton 3-0 ja Seinäjoen Maila-Jussit talvilomalle.

Supervuoro tavoitti Rauman Lukon siepparin Jessi Vatasen.

Millainen puolivälieräsarja oli?

- Sanotaanko, että vaiherikas ja Seinäjoella oli kyllä paikkansa, mutta hyvin saatiin piettyä oma paletti kasassa ja hoidettiin homma puhtaasti 3-0.

Tänään vastustajalla ja teillä oli yhtä paljon kolmostilanteita, mutta vastustaja ei saanut juoksuakaan, mitä pelinjohtajanne halusivat viestittää ulkopelin osalta joukkueelle ennen ottelua?

- No ainakin meidän painotti, että  Seinäjoki on vaarallinen läpäri joukkue ja ei saa nukahtaa tyhjissä hetkissä, koska Seinäjoki tykkää myös hyödyntää niitä tilanteita. Puhuttiin myös että nollatilnateen on kestettävä tänään paremmin kuin ekassa pelissä.

Millaisin mielin lähdet kohti välieriä?

- Vielä ei olla oikeastaan saavutettu mitään, nyt vasta oikeasti aletaan mittaamaan, miten hyvä jengi meillä oikein onkaan koossa! Eli todella luottavaisin fiiliksin lähdetään välieriä pelaamaan.

Onko toiveita vastustajasta?

- Eipä oikeestaan, jos pelataan hyvin, kaikki joukkueet on voitettavissa. Mutta  keski-suomalaisena on tullut välillä shokki, miten pitkä matka joillekin paikkakunnille on Raumalta eli toivotaan lyhyttä vieraspeli reissua.

Saatte ainakin yhden päivän enemmän palautumisaikaa, onko sillä tässä vaiheessa kautta mitään merkitystä?

- Ei yhdellä päivällä minusta hirevätä vaikutusta ole, kyllä kaikki joukkueet jotka välieriin pääsevät, tulevat sinne hyvin valmistautuneina ja kauden parhaassa kunnossa.- Vielä ei olla oikeastaan saavutettu mitään, nyt vasta oikeasti aletaan mittaamaan, miten hyvä jengi meillä oikein onkaan koossa! Eli todella luottavaisin fiiliksin lähdetään välieriä pelaamaan.