Joensuun Mailan viime vuosina vahvasti kehittyneen ulkopelin pihteihin joutui tänään kotikentällään Hippoksella Jyväskylän Kiri. Kiri sai tehtyä vain avausvuoroparissaan ja viimeisessä sisävuorossaan juoksun per vuoro. Ennen illan ottelua ollut erikoinen tilastokummajainen kertoi, että viime kaudella neljä kunnaria, kuusikymmentäkuusi lyötyä ja neljätoista tuotua juoksua kerännyt Aleksi Rautiainen ei ollut kertaakaan tälle kaudelle ollut kotiutustilanteessa.

Avausjakson ensimmäisessä sisävuorossa kotijoukkue meni Heikki Koivulan lyönnillä ja Atte Vatasen tuonnilla 1-0 johtoon. Vierasjoukkue Joensuun Maila tasoitti Juha Niemen lyönnillä heti tasoittavalla vuorollaan, kotiin juoksi Tuomas Jussila. Neljännen päättävällä viime kauden jälkeen Etelä-Pohjanmaalta Pohjois-Karjalaan siirtynyt Niemi löi ottelun toisen juoksunsa. Tällä kertaa kotiin tuli Mikko Kemppainen. Näin jakso päättyi 1-2 Joensuun Mailalle.

Toisella jaksolla mentiin pitkään ilman juoksuja. Kolmannen vuoroparin alussa vierailija teki kolme juoksua. Ensin Niemi kotiutti Ilkka Männikön, Kemppainen jatkoi kotiuttaen nuoren Henri Litmasen. Kolmannen kotiutuksen löi Hannu Kiukkonen, joka juoksutti kotipesän turviin Juha-Matti Sirviön. Pienen hiilostuksen jyväskyläläisille hetkeksi hellittyä, Litmanen löi kotiin vielä Kiukkosen. Neljännen päättävällä kosmeettisen 1-4 kavennuksen löi Vatanen, joka kotiutti Eetu Karhulahden. Näin ottelu päättyi vieraille jaksoin 0-2 (1-2, 1-4).