Viittä juoksua etenkin pelaajalta, joka pelaa myös ulkopelissä, voi pitää kovana suorituksena. Jos sukunimi pelipaidan selässä Korhonen ja etunimen alkukirjan on R voisi kuvitella, että sotkamolainen raati palkitsee miehen ottelusta, mutta ei tällä kertaa. Sotkamon Jymyn voittaessa Koskenkorvan Urheilijat tänään jaksoin 2-0 (6-2, 9-0) palkinnot kotijoukkueesta meni ykköspalkinnon osalta toiselle Korhoselle, Nikolle ja kakkospalkinto Antti Hartikaiselle. Vieraiden parhaana palkittiin Henri Itävalo ja kakkospalkinnon sai Jere Dahlström.

Toisen kärkijoukkueen Vimpelin Vedon koitos alkoi siten, että avausvuoroparissa kotijoukkue teki Kankaanpään Mailan ulkokentästä seitsemän juoksua. Oma ennusteeni oli tässä vaiheessa, että joukkueiden juoksueron marginaali olisi tänään yli 25 juoksua. Ero jäi kuitenkin kolmeentoista juoksuun, kun ViVe voitti ottelun jaksoin 2-0 (9-1, 10-5). Kotijoukkueen parhaana palkittiin Henri Puputti ja kakkospalkinnolla Janne Mäkelä. Vieraiden parhaana palkittiin Henri Pulkkinen ja kakkospalkinnolla Marko Nygård.

Jyväskylän Kiri taipui tiukkojen jaksojen jälkeen kotikentällään Hippoksella Joensuun Mailalle jaksoin 0-2 (2-3, 0-1). Kotijoukkue piti lyöjätilaston kärkinimen Juha Niemen kurissa, joka tipahtikin tämän myötä tilaston kakkoseksi. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Kalle Virolainen ja kakkospalkinnolla Atte Vatanen. Vieraiden ykköspalkinnon sai Jouni Itävalo ja kakkospalkinnon Aleksi Rautiainen.

Seinäjoella JymyJussit voitti Hyvinkään Tahkon jaksoin 2-0 (5-3, 2-1). Kotijoukkueen kaikki juoksut löi Vainionpää. Yhtä vaille kaikki löi nuorempi eli Jukka-Pekka ja toisen jakson avausjuoksun Mikko. Vainionpään Jukka-Pekan ansiot raati muisti ykköspalkinnolla ja seuran kakkospalkinnon sai Ville Viita. Tahkon parhaana palkittiin Juha Korhonen ja kakkospalkinnon sai Juha Puhtimäki.

Kiteen Pallo-90 voitti Alajärven Ankkurit nihkeässä ottelussaan jaksoin 1-0 (2-1, 4-4). Kotijoukkueen parhaan pelaajan palkinnon nappasi Sami Partanen ja kakkospalkinnon Ville Posti, jotka molemmat pelasivat sataprosenttisen sisäpelin. Vieraiden ykköspalkinnon sai Sasu Iivarinen ja kakkospalkinnon Juha-Matti Matilainen.

Kouvolan Pallonlyöjät kohtasivat pitkämatkalaiset Raahesta, kun Pattijoen Urheilijat saapui bussimatkan päätteeksi toiselle puolelle Suomea. Tämä ei vieraiden menoa hidastanut vaan vieraat hakivat kolme pistettä lukemin 0-2 (0-3, 3-5). Kotijoukkueen parhaana palkittiin ensimmäistä kautta kymenlaaksolaisjoukkueessa pelaava Matti Saukko ja kakkospalkinnolla Jani Ahonen. Vieraiden parhaaana palkittiin Jussi Kemilä ja kakkospalkinnolla Tapio Salo.

Naisten superpesiksen ainoassa koitoksessa Vihdissä kotijoukkue Vihdin Pallo taipui Viinijärven Urheilijoita vastaan jaksoin 0-2 (1-4, 0-7). Kotijoukkueen parhaan pelaajan palkinnon sai Annika Färm ja kakkospalkinnon Petra Pihlström. Vieraiden parhaana palkittiin kuusi juoksua lyönyt Saara Suomalainen ja kakkospalkinnolla Laura Määttä. Kolmostilanteet ottelussa ViU:lle 6-16.