Kankaanpään Maila oli kuronut jo itsensä kahdeksan parhaan tuntumaan, mutta tänään joukkue hävisi kotonaan Kouvolan Pallonlyjöjille jaksoin 0-2 (0-2, 1-2) ja joukkueiden ero nousi kuuteen pisteeseen. KPL on nyt runkosarjassa sijalla seitsemän ja KaMa sijalla kymmenen. Tasaisen ottelun palkinnot jaettiin kotijoukkueesta Marko Nygårdille ja Ville-Veikko Ollille, joista ensin mainittu sai ykköspalkinnon ja Olli kakkospalkinnon. Vieraiden ykköspalkinnon sai Joni Rytkönen ja kakkospalkinnon Matti Saukko

Supervuoro tavoitti KPL:n pelinjohtajan Mikko Hylkilän joukkueen bussista, kun kotimatka oli voitetun matsin jälkeen vasta varsin alussa.

Mihin ottelu mielestäsi ratkesi?

-  Pelasimme hyvää ulkopeliä ja Kama jäi yhdeksään kolmostilanteeseen. 

Näkyikö ottelussa mielestäsi, että molemmat joukkueet ovat playoff-viivan tuntumassa?

- En usko, että tässä vaiheessa joukkueet miettii vielä hirveästi sarjatilannetta vaan keskittyminen on omassa pelaamisessa.

Kenellä kortinpeluu sujuu parhaiten bussissa juuri nyt?

- Tommi Mäentausta on ollut vahvin koarttipöydässä ja Matti Saukko huonoin.

Hyvinkäällä kauden vuoristoratajoukkue eli kotijoukkue Hyvinkään Tahko kellisti tänään kaksi sijaa alempana olevan Jyväskylän Kirin 2-0 (7-1, 5-4). Tahkosta pelipäällä oli etenkin ykköspalkittu Juha Korhonen, joka tinttasi kunnarin, kuusi tavallista lyötyä ja kaksi tuotua juoksua. Kakkospalkittu oli toinen kunnarin kiertäjä: Juha Puhtimäki. Vieraiden palkitut olivat ykköspalkittuna Juho Määttälä ja Ville Kotro.

Kiteen Pallo-90 jatkoi hyviä otteitaan Pattijoen Urheilijoita vastaan vieraissa. Joukkue nousi sarjakakkoseksi voitettuaan koitoksen jaksoin 0-2 (0-2, 1-6). Molemmista joukkueista palkittiin tänään ykköspalkinnolla lukkarit, Pattijoelta Topi Kosonen ja Kiteeltä Toni Laakso. Kakkospalkinnot menivät vieraista Ville Hämäläiselle ja kotijoukkueesta Lauri Kaartokalliolle.

Alajärven Ankkurit kiusasi vastustajaansa tänään jaksojen taukoon asti, kun joukkue kohtasi paikallisvastustaja Vimpelin Vedon. Runsasjuoksuinen ottelu päättyi Vedolle jaksoin 1-2 (7-5, 11-1, 0-0, 1-2). Alajärven parhaana palkittiin Tero Rantakangas ja kakkospalkinnolla Kari Kellokoski. Vimpelin palkinnot pokkasivat Janne Mäkelä ykköspalkinnon arvoisesti ja Henri Puputti kakkospalkinnon.

Sotkamon Jymy ajautui historialliseen tappioputkeen Joensuun Mailan vieraana. Aiemmin "vahva kuin ukkonen" -sloganista tunnettu Joensuun Maila on saanut salamansa iskemään Suomen suvessa, kun joukkue voitti tällä viikolla jo toisen kärkikaksikosta, tänään oli hallitsevan Suomen mestarin vuoro. Joensuun Mailan parhaana palkittiin nuori superlupaus Henri Litmanen ja Sotkamon Jymystä toinen supernuori Niko Korhonen. Kakkospalkinnot menivät lyöjätykeille, joensuulaisista Sami Joukaiselle ja sotkamolaisista Roope Korhoselle.

Naisten puolella päivän ainoassa kamppailussa Lapuan Virkiä voitti Porin Pesäkarhut jaksoin 2-0 (4-2, 2-1).