Torstai-iltana käytiin ainoastaan kaksi kamppailua miesten superpesiksessä ja molempiin ratkaisut löydettiin vasta supervuorossa. 

Etelä-Pohjanmaalla otettiin paikallisottelussa mittaa toisista. Seinäjoen Jymyjusseille Skaala-areenalle oli saapunut vieraaksi Vimpelin Veto tähtisikermänsä kanssa. Avausjaksolla nähtiin vain kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa juoksuja, mutta sitäkin enemmän. Vierailija meni jo avausvuoroparin tasoittavalla 0-5 johtoon, sisältäen muun muassa Henri Puputin kolme lyötyä juoksua. Tämä ei lannistanut eikä hämmentänyt kotijoukkuetta, kun seuraavassa sisävuorossa Jukka-Pekka Vainionpää tinttasi ajolähdöstä kunnarin ja hetkeä myöhemmin toi tuplajuoksulla tasoihin. Tämän jälkeen kotijoukkue meni jo 6-5 johtoon, mutta ViVe siirtyi tasoittavalla vuorollaan 6-8 johtoon ja ne olivatkin jakson päätöslukemat. Toisella jaksolla JymyJussien voittoon tarvittavat juoksut takoi Vainionpää, kun joukkue voitti toisen jakson 3-2. Supervuorossa ainoan juoksun kotiin riensi Teemu Isoketo, jonka kotiin löi jälleen Puputti. Ottelun tehomiehet olivat Vainionpää yhdellä kunnarilla, kuudella lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla JymyJusseista ja Vimpelin Vedon Puputti kuudella lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla. Vimpelin Vedon kunnarista tänään vastasi Isoketo, joka löi kunnarin ja toi neljä juoksua. Kolmostilanteet Vedolle 12-22, yleisöä: 1416.

Toisessa ottelussa Kouvolan KSS areenalla pelasivat Kouvolan Pallonlyöjät ja Koskenkorvan Urheilijat. Avausjakson voitti kotijoukkue lukemin 4-3 ja toisen vierailija samoin lukemin. Avausjaksollla etenijähirmuna oli risteysasemakaupungin pikajunaosastolta Tommi Mäentausta, joka toi kolme juoksua. Toisella jaksolla sitä vastoin Koplan kaikki juoksut löi Ossi Meriläinen, mutta nämä suoritukset eivät riittäneet jaksovoittoon. Saman verran löi vieraiden Jere Dahlström. Voittojuoksun supervuorossa ainoan juoksun tinttasi keskipompulla Juho Hacklin, joka kotiutti neljä juoksua ottelussa tuoneen koppariparinsa Mäentaustan.

Supervuoro tavoitti eilisiltana Kouvolan Pallonlyöjistä Tommi Mäentaustan.

Miten ottelusi sujui?

- Hieman kaksijakoisesti. Ensimmäinen jakso hyvin, toisella vähän herpaantui, mutta tärkeä onnistuminen supervuoroon.

Koskenkorvan Urheilijat on perinteisesti kovalyöntinen ryhmä. Onko kopparien työlle hyväksi, että saa olla jatkuvasti valmiina pallon tielle?

- Kyllä se on. Pysyy koko ajan varpaillaan ja täytyy olla hereillä. Kovia lyöntejä kun hakee tärkeillä hetkillä kopiksi saa pientä lisäbuustia sisäpeliin.

Millainen työnjako teillä on Hacklinin kanssa ja miten se mielestäsi toimii?

- Yleensä niin, että Hacklin on hakeva ja minä varmistava. Riippuen tietenkin lyönnin suunnasta. On se toiminut hyvin. Kokemuksen kautta on oppinut luottamaan toisen tekemiseen. Ja hyvä kemia.

Millaista yhteistyötä kopparit tekevät polttolinjan väen kanssa?

- Vaihtotilanteissa sijoittumiset voi vaihdella jonkin verran polttolinjamiesten sijoittumisen perusteella, mutta yleensä tilanne on se, että linja pelaa ja kopparit torjuu.

Minkälainen oli Juho Hacklinin voittolyönti tänään, millä kipitit kotiin joukkueellesi  voittojuoksun? 

- Juho taisi lyödä keskipompun, mutta en nähnyt mihin meni, kuulemma 2-polttajalle.

Kerro joku tarina bussimatkalta / pukukopista / koominen hetki pelitilanteesta urani varrelta. 

- Jalasjärvellä kerran pysähdyttiin matkalla Pohjanmaalle pelaamaan ja siinä bussin vieressä oli tankkaamassa pari nuorta tyttöä autoaan. Noh muutama KPL-pelaaja lähti sitä ongelmaa selvittämään eikä oikeen saatu ratkaisua, kunnes kolmas pelaajamme meni paikanpäälle ja avasi bensaluukun avaimella.