Liperin Viinijärvellä pelattiin tänään naisten neljäs välierä. Kotijoukkue Viinijärven Urheilijat jäi tänään kuitenkin juoksutta ja vierailija Jyväskylän Kirittäret takoivat viisi juoksua molempiin jaksoihin. 1206 katsojaa näkivät ottelun, jossa kotijoukkueen ykköspalkittu oli Riikka Karppinen ja kakkospalkittu Eeva Parviainen. Vahvasta vierasjoukkueesta ykköspalkinnon sai Maiju-Riikka Koponen ja kakkospalkinnon Susanna Puisto, vaikka vahvasti tänään pelanneesta joukkueesta olisi voinut muitakin kaiketi palkita. Näin Kirittäret finaaliin ja ViU pronssiotteluun.

Porissa oli tänään naisten pelissä hyvä määrä katsojia, kun kotijoukkue Porin Pesäkarhut otti mittaa Lapuan Virkiästä. Avausjakso päättyi 4-4 ja toinen 2-0. Vikkeläjalkaiset pelaajat olivat tänään arvosteluraadin mieleen, kun Pesäkarhujen Kaisa Kärkkäinen sai ykköspalkinnon ja Carita Toiviainen kakkospalkinnon. Vieraiden palkittuja olivat Paula Saloranta ja Tiia Koivuniemi. Katsojaluku 1716 kestää vertailun syksyn pudotuspeleissä. Ottelusarja on nyt 2-2 ja ratkaisu nähdään näin ollen vasta keskiviikkoiltana Lapualla.

Toisessa Pohjois-Karjalassa tänään pelatussa välierässä kohtasivat miesten puolella Joensuun Maila ja Vimpelin Veto. Viime kauden hopeajoukkue Veto oli vahva ulkona, vain yksi annettu juoksu kahdeksassa vuorossa  on hyvä näyte ennen finaaleja. Vieraat voittivat näin ollen avausjakson 0-4 ja toisen 1-4. Kotijoukkueesta palkittiin ykköspalkinnolla Mika Väisänen ja kakkospalkinnolla joukkueensa ainoan juoksun tuonut Mikko Kemppainen. Vieraiden ykköspalkinnon haki Sami Haapakoski, kakkospalkintoa bussissa vielä katselee hämärtyneessä yössä Janne Mäkelä. Katsojia Joensuussa oli 2321. Finaalisarja on siis edessä Vimpelin Vedolla Sotkamon Jymyä vastaan, Joensuun Maila sitä vastoin pelaa pronssiottelusarjan Pattijoen Urheilijoita vastaan. Molemmat sarjat alkavat lauantaina 1. syyskuuta.

Miesten karsintasarjassa Alajärvellä kotijoukkue Alajärven Ankkurit jatkoivat vahvoja otteitaan. Ensimmäinen jakso 8-2 ja toinen 5-0 eivät jättäneet sijaa selittelyille, kun Oulun Lippo lähti alakuloisena kotimatkalleen 2-0 tappio joukkueen jäsenten päitä painaen alaspäin. Toisessa ottelussa Seinäjoen Maila-Jussit voittivat paikallisvastustaja Nurmon Jymyn kotiutuskisan jälkeen 2-1 (6-4, 0-3, 0-0, 4-2).