Superpesiksessä lähes kuukauden ilman tappiota pelannut Kouvolan Pallonlyöjät taipui tänään kotonaan Jyväskylän Kirille jaksoin 0-2 (2-4, 2-7). Vierailijan voitto perustui vahvaan alkuun ja toisella jaksolla joka sisävuorossa tehtyihin tikkeihin lähes koko joukkueen voimin. Tasaisesti onnistumisia keränneestä vierasjoukkueesta Kalle Virolainen keräsi viisi lyötyä juoksua.

II Kalle Virolainen

Koskenkorvan Urheilijat ja Alajärven Ankkurit järjestivät Etelä-Pohjanmaalla pesäpalloyleisölle juoksujuhlat. Avausvuoroparissa pirteästi aloittanut vierailija teki viisi juoksua, mutta Koskernkorva teki juoksun enemmän. Jaksot päättiyvät 2-0 (8-6, 5-0). Tähtijokeri Jere Dahlström löi yhden kunnarin, seitsemän tavallista ja toi kaksi juoksua.

II Jukka Ristimäki

Kankaanpään Maila ja Hyvinkään Tahko pelasivat myös iloista lyöntipeliä satakuntalaisyleisölle. Toisella jaksolla Tahko johti jo 0-7. Kotijoukkue heräsi taisteluun viimeisellä vuorollaan, mutta kykeni vain kavennukseen. Supervuoron saamien tietojen mukaan kotijoukkue oli menettänyt kaksi juoksua "väärinsijoitetun" roskakorin vuoksi.