Supervuoro tavoitti kaksi kopparia Etelä-Pohjanmaalta. Toinen on Koskenkorvan Urheilijoiden Mikko Haukkala ja toinen Seinäjoen JymyJussien Veli-Pekka Yli-Hirvelä.

haukkalamikkko_jussi_niukkala-normal.jpg
Mikko Haukkala pelaa tulevana kesänä toista kauttaan Koskenkorvan Urheilijoiden paidassa. Kuva: Jussi Niukkala

1. Miten menee tässä vaiheessa harjoituskautta?

Mikko Haukkala: Kiitos kysymästä, hyvin menee. Pitkä talvikausi alkaa olla takanapäin ja pelaajan juhlapäivät eli pelipäivät ovat alkamassa.Itselläni on takana ehjä talvikausi. Uuden fysiikkavalmentajan (Mikko Latvala) opeilla harjoittelu on ollut hyvällä lailla erinlaista, ja pitänyt mielen virkeänä koko pitkän talven.

Veli-Pekka Yli-Hirvelä: Aikataulussa ollaan. Kelit lämpenee ja kausi lähestyy, joten mikäs tässä ollessa. 

veli-pekka_yli-hirvela_marttala_jukka-no
Kokenut Veli-Pekka Yli-Hirvelä pelaa ensimmäistä kauttaan Seinäjoen JymyJusseissa. Kuva: Jymyjussit

2. Milloin pääsette tai oletteko jo aloittaneet ulkona harjoituskauden?

Mikko Haukkala: Viikolla 14 pääsimme ulos ensimmäistä kertaa tälle keväälle, kolmisen viikkoa viime kautta aiemmin. Tuskin oman urani aikana on koskaan oltu näin aikaisin ulkona.

Veli-Pekka Yli-Hirvelä: Olimme vikko 15 etelässä treenaamassa ja sitä ennen pääsimme kertaalleen pihalle. Tällä hetkellä treenit pyörivät ulkona. 

3. Mitkä ovat seuranne tavoitteet tulevalle kaudelle?

Mikko Haukkala: Vähimmäistavoite runkosarjaan on pudotuspelipaikka. Muutamien nimimiesten lähdettyä odotan meiltä kaikilta entistä suurempaa vastuunkantoa ja roolin ottamista niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Veli-Pekka Yli-Hirvelä: Pelata syyskuussa. 

4. Mitkä ovat omat tavoitteesi tulevalle kaudelle?

Mikko Haukkala: Pysyä terveenä, parantaa ja monipuolistaa peliä viime kaudesta.

Veli-Pekka Yli-Hirvelä: Pysyä terveenä ja pelata uran paras kausi. Tosipelien alkaessa olla parhaassa kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikkin. 

5. Mitä uutta on lupa odottaa sinulta kesällä?

Mikko Haukkala: Peliä taidetaan seurata ulkopelissä eri puolelta kenttää kuin aikaisempina vuosina. Tämä lienee se suurin muutos/uutuus henkilökohtaisessa pelaamisessa.

Veli-Pekka Yli-Hirvelä: Ainakin uusi pelipuku.