Huomenna Seinäjoella alkaa halli-SM Etelä-Pohjanmaan lohkon osalta. Avauksen lohkossa kamppailevat klo 13 alkaen Seinäjoen JymyJussit ja Koskenkorvan Urheilijat.  Vimpelin Vedon halliturnaus alkaa huomenna lauantaina klo 16:30 paikallisvastustaja Alajärven Ankkureita vastaan. 

1.  Millaisin tavoittein joukkueenne lähtee hallipesiskauteen?

Tomi Niskanen, Koskenkorvan Urheilijat: Lähdetään jokaiseen peliin kehittämään omia pelillisiä asioita. Vastuuta jaetaan ja testataan erilaisia asioita.  Ei erityisiä tulostavoitteita hallikaudella.

Sami-Petteri Kivimäki, Vimpelin Veto: päätavoitteenamme on siirtää  harjoiteltuja asioita peleihin  ja niiden kautta kamppailla voitoista. 

2.  Millaiset ovat joukkueesi vahvuudet hallipesistä ajatellen?

Sami-Petteri Kivimäki: En osaa asrvioida suoranaisesti vahvuuksia juuri hallipelejä miettien, mutta isossa kuvassa vahvuuksiamme on monipuolisuus pelaamisessa. 

Tomi Niskanen: Vahvuuksia on varmasti erilaisia, meidän tavoite on kehittää vahvuuksia ja löytää niitä asioita mitä harjoiteltu.

3. Kuvaile muutamalla sanalla alkulohkon vastustajiasi.

Tomi Niskanen:
Vimpeli: on vahva kokonaisuus. Huippu yksilöitä omissa rooleissaan.
Alajärvi: vahva ja rohkea oma identiteetti pelata pesäpalloa. Arvaamaton ja yllätyksellinen.
Seinäjoki: potentiaalinen joukkue, jossa vahvaa sisäpeliosaamista. 

Sami-Petteri Kivimäki:
Alajärvi: Viime kauden hyvän suorituksen jälkeen odotukset kaikilla varmasti kovat. Pienillä muutoksilla pääsevät kauteen ja pelaavat hyökkäävää peliä. 
JymyJussit: Isot muutokset ja joukkueen nuorentuminen. Jokainen peli vie joukkuetta eteenpäin ja sieltä löytyy J-P Vainionpään muodossa kärkiosaamista kotiuttamisessa. 
Koskenkorva: Vahvistunut viime kaudesta kovasti ja operoi laajalla rosterilla. Vaarallisia kotiuttajia Jere Dahlströmin johdolla, mutenkin vahva sisäpelijoukkue.  Minun papereissani selkeästi kesällä taistelemassa sijoista 1-4. 

4. Miksi yleisön kannattaisi mielestäsi tulla hallipesistä katsomaan?

Sami-Petteri Kivimäki: Pitkän tauon jälkeen mahdollisuus nähdä omaa joukkuetta ja pesäpalloa yleensäkin. Vaikka hallit eivät kesää ajatellen koko totuutta näytäkkään, niin joukkueet arvostavat talvella pelatut pelit oman pelin kehittämisen kannalta korkealle. Varmasti viihdyttäviä ja juoksurikkaita pelejä tiedossa.

Tomi Niskanen: Katsomaan pesistä kannattaa aina tulla oli kesä tai talvi!

5. Keitä pelaajia suosittelet erityisesti tarkkailemaan joukkueesi
a)      Sisävuoroissa

Tomi Niskanen: Odotan tasaista suorittamista koko joukkueelta joten seuratkaa kaikkia .
Sami-Petteri Kivimäki: Matias Rinta-Aho ja Tuomo Lönnmark.

b)      Ulkovuoroissa ?
Tomi Niskanen:
Juuso Myllyniemeä uudessa roolissa.
Sami-Petteri Kivimäki: Severi Lassila 

6. Mitä talviaiheisia fanituotteita joukkueenne valikoimista löytyy?

Sami-Petteri Kivimäki: http://www.vimpelinveto.fi/fanikauppa

Koskenkorvan Urheilijoiden fanitarjontaan voi etsiä vastauksia tai vastaajia seuran nettisivuilta, jotka löytyvät täältä.