Alajärven Ankkurit pelasi viime vuonna upean kauden ja joukkue jatkaa innostuneena ensi vuoden alkupuolella alkavia halli-SM:n koitoksia. Joukkue kohtaa alkulohkossaan D oman maakunnan joukkueita. Ensimmäinen ottelu Ankkureilla on lauantaina 6.2.2016 naapuriseuraa Vimpelin Vetoa vastaan Seinäjoella. Seuraavana päivänä joukkue kohtaa Koskenkorvan Urheilijat ja alkulohkon päätösottelussaan Seinäjoen JymyJussit 28. helmikuuta.

Joukkueessa on tällä hetkellä yksitoista omaa kasvattia ja seitsemän muualla lajioppinsa perusteet saanutta pelaajaa. Supervuoro tavoitti joukkueen pelinjohtaja Matti Iivarisen kertomaan seuran mietteitä.

1. Millaisin tavoittein joukkueenne lähtee hallipesiskauteen?

Matti Iivarinen : Ottelu kerrallaan ja voittamaan. Yksilöiden ja joukkueen pelin parantaminen mielessä koko ajan.

2. Millaiset ovat joukkueesi vahvuudet hallipesistä ajatellen?

Matti Iivarinen : Laajalla ringillä pelataan, joten pyritään kääntämään arvaamattomuus voimavaraksi.

3. Kuvaile muutamalla sanalla alkulohkon vastustajiasi.

Matti Iivarinen : Vimpelin Veto viime kauden hopeajoukkueena on rutinoitunut ja kokenut joukkue, jossa ei heikkoja lenkkejä ole. Koskenkorvan Urheilijat on viime kaudesta vahvistunut ja nostaa tasoaan varmasti viime kesästä. JymyJussit Seinäjoelta on nuorentunut ja yllätyksellinen joukkue.

4. Miksi yleisön kannattaisi mielestäsi tulla hallipesistä katsomaan?

Matti Iivarinen : Hallisarjan arvostus on vuosi vuodelta noussut ja niihin valmistaudutaan huolella, joten pelin taso on parhaimmillaan lähellä kesän pelien tasoa. Ja onhan tässä jo taukoa pelien osalta pidetty, niin mukavahan se on nähdä, mihin suuntiin joukkueiden voimasuhteet ovat liikahdelleet.

5. Keitä pelaajia suosittelet erityisesti tarkkailemaan joukkueesi
a) Sisävuoroissa
Juuso Keski-Koukkari

b) Ulkovuoroissa
Manu Haukkala

aa-mies.jpg
Alajärven Ankkureilta löytyy talven varalle pipoja ja huiveja. 
Lisätietoa seuran fanituotteista löytyy täältä. Kuvassa bloggaaja itse.