Monta vuotta yhdessä pelannut jokerikaksikko Jere Dahlström ja Janne Mäkelä pelasivat ottelussa vastakkain, kun Dahlström siirtyi tälle kaudelle Koskenkorvan Urheilijoihin. Vimpelin lyöntivoimataktiikkaa se ei varsinaisesti muuttanut, kun joukkue nappasi Jyväskylän Kiristä Mikko Rantalahden Mäkelän aisapariksi.

Avausjaksolla nähtiin Jere Dahlström -show, kun Dahlström löi kotiin ensimmäisen vuoroparin alussa Juuso Myllyniemen ja Janne Leppälän. Toisessa vuoroparissa mies löi kotiin vielä Veli-Pekka Yli-Hirvelän. Kolmannen vuoroparin avausvuoroparilla Janne Mäkelä onnistui kotiuttamaan 3-1 loppulukemiksi Teemu Isokedon.

Toisen jakson alussa Dahlström jatkoi päivän työtä samalla teholla kuin aiemminkin. Hän kotiutti tällä kertaa Juha Katajiston. Mäkelä tasoitti toisella jaksolla lukemiksi 1-1, kun kotiin kiiruhti Sami Haapakoski. Toisen vuoroparin päättävällä ViVe meni 1-2 johtoon, kun Mikko Kanala toi Matias Rinta-Ahon lyönnillä juoksun. Mäkelä tinttasi vielä 1-3 tasoittavalla vuorolla, kun Haapakoski riensi kotiin. Näin ollen jokerimörssäreiden koitos ei ainakaan ratkaissut vielä kummankaan hyväksi ottelun voittoa. Rantalahti löi kotiin Perttu Hautalan lukemiksi 1-4.

Kotiutuskisan aloitti lyöjänä Jere Dahlström ja kotiin yritti ehtiä Veli-Pekka Yli-Hirvelä. Pari onnistui tavoitteessaan. Tämä olikin Koskenkorvan Urheilijoiden ainoa onnistunut pari. Vimpelin Vedon pareista ei onnistunut yksikään, joten voitto Koskenkorvalle jaksoin 2-1. Alussa spekuloitu Dahlströmin ja Mäkelän välinen kamppailu tämä jossain määrin oli. Dahlström löi viisi ja Mäkelä kaksi.