SAARIJÄRVI, ERIKOISRAPORTTI:
Kouvolan Pallonlyöjät kävi tiistaina Alajärvellä pelaamassa ottelun Alajärven Ankkureita vastaan. Joukkue saalisti Kitron stadionilta yhden sarjapisteen hävittyään kotijoukkueelle jaksoin 2-1 (edellisessä jutussa tietoa itse pelistä), mutta kotimatkasta tuli arvaamattoman pitkä. Joukkueen linja-autoon tuli vikaa Saarijärven kohdalla ja joukkue joutuu odottamaan uutta bussia päästäkseen takaisin Kouvolaan juuri kotikaupungistaan.

Supervuoro päätti selvittää pohjoisesta lähtöisin olevana bloggarina, mutta nykyisin juuri Kouvolassa itsekin asuvana; Miten toinen pohjoisen poika eli joukkueen lyöjäjokeri Ossi Meriläinen matkustamisen kokee, kun kello on noin 1:15 yöllä ja joukkue palaakin kotiin keskiviikkoaamuna seitsemän-kahdeksan välillä arviolta takaisin Kymenlaaksoon.

1. Millaisia menetelmiä joukkueen jäsenet tällä hetkellä käyttää itsensä viihdyttämiseen?

- Aika moni seurailee illan jalkapallopeliä Belgia-USA, osa päivittelee tilannetta toisilleen, Juho Hacklin kuorsaa etupenkissä, liekköhän herännyt vieläkään?

2. Eikö Juho Hacklin tiedä mahdollisesti bussiviasta mitään?

- Välillä epämääräistä vähän ääntelyä. Luulen, että ei tiedä.

3. Mikä on oma menetelmäsi?
- Minä kuulun tuohon keskimmäiseen ryhmään, pari tuntia menee vielä toisen bussin tuloon niin jotain pitäisi keksiä.

4. Miten illan peli sinulla meni?

- Aika vähän saatiin tänään tilanteita, niin ei hirveästi ollut töitä. Toki tärkeä onnistuminen toiselle jaksolle, mutta ei riittänyt tällä kertaa voittoon.

Kymenlaaksossa viihtyminen on ristiriitainen monien mielestä eikä Kouvolan maine maakunnan pohjoisena kaupunkina ole monipuolisesta vivahteikkuudesta huolimatta paljon parempi.

5. Miten olet Kouvolassa viihtynyt?

- Erittäin hyvin olen viihtynyt. Hyvin pääsi heti joukkuueseen alusta asti mukaan ja meillä on myös erittäin potentiaalinen joukkue. Peliä tietysti pitää kehittää paljon loppukautta kohti, mutta uskon, että ollaan nyt parista viime pelistä huolimatta oikealla tiellä.

6. Tuntuuko tämä matkafarssiksi kutsuttu pohjoisen miehen mielessä missään?

-  No ei tämä enää oikeastaan. Kyllähän bussin pitää ehdottomasti vähintään kerran kesässä levitä matkalle!

PS: Mainittakoon, että tämä on etähaastattelu. En ole bussissa itse. Juttu on julkaistu 2.7. klo 1:24.