Siirtomarkkinoilla kuhisi syyskuun lopulla miesten puolella melko lailla. Kovan luokan pelaajiakin on siirtynyt, että pelkästään ei tulla keskustelemaan viilauksista joukkueiden kohdalla vaan ihan eri luokan muutoksista.

Miesten puolella superpesiksen nousija Kankaanpään Maila on jo vahvistunut kahdella miehellä. Oulun Lipossa muutaman vuoden oppia hakenut Jouni Itävalo palaa kasvattajaseuraansa, mutta miehen mukana Pohjois-Satakunnasta peliuralle hakee potkua myös Lipossa poelannut ulkopelin virtuoosi ja lyöjäpuolen taituri Markku Hylkilä.

Lukkaripuolella muutosten tuulet ovat näkyneet Sotkamossa ja Kouvolassa. Mitalijoukkuekaksikko sai kaksi kokenutta ja kaksi oppipoikaa lukkariosastoon. Hopeajoukkue Kouvolan Pallonlyöjät saivat oman kasvattinsa takaisin, kun Joni Aalto palasi IPV:n leiristä Kouvolaan ja Hyvinkään Tahkosta etukenttämies Riku Rantanen toimii jatkossa lukkarina Kymenlaaksossa. 

Kainuun kultajunaksi kutsuttu Sotkamon Jymy sai lukkaripuolelle nuoren Tapani Pirin farmiseurastaan Haapajärven Pesä-Kiilloista ja Kouvolasta puolisonsa juurille palaavan Toni Kohosen. Molemmissa joukkueissa tullaan näkemään siten mestarin kouluttamista myös oppipojalle. 

Joensuun Mailassakin on jo nyt käynyt jonkin verran ovet, lähtijöinä ovat Hannu Ikonen Pattijoen Urheilijoihin ja Juho Määttälä Jyväskylän Kiriin. JoMa kuitenkin sai paikallisvastustaja Kiteen Pallo-90:stä korvaavat tekijät, kun Sirviön Juha-Matti nopeine jalkoineen ja Aleksi Rautiainen taitavana lyöjänä matkaavat Pohjois-Karjalassa jonkin verran pohjoiseen. 

Muitakin siirtoja on tapahtunut, kuka teki paluun superpesikseen ja mihin siirtyi lyöjäjokeri Juha Niemi ja itä-lännessä ensimmäistä kertaa kuluneella kaudella pelannut Jukka Latvala? Tämä ja muut vasemmalla olevan palkin alareunasta. Päivityksiä ja huhuja otetaan ilolla vastaan.

Pelinjohtajapuolella Marko Hovi on siirtynyt KPL:n naisista Viinijärven Urheilijoihin ja Porin Pesäkarhujen naisjoukkueesta Sami-Petteri Kivimäki siirtyy Etelä-Pohjanmaalle miesjoukkue Koskenkorvan Urheilijoiden viuhkan varteen. Mestari-Vimpelin Vetokin uudistaa kasvoja pelinjohtopuolella, kun mestarien viuhkassa puuhastelee ensi kaudella Miika Rantatorikka.