Pohjois-Pohjanmaan Kempeleen Kiri taipui naisten halliturnauksen sijoitusottelussa viidennestä sijasta pirteästi turnauksessa esiintyneelle tamperelaiselle Mansen Räpsälle. Avausvuoroparin aloittavalla vuoroparilla viime kauden nousija Kiri ei saanut juoksua, mutta nousija pelasi ennakkoluulottomasti rakentaen useita kolmostilanteita. Jo toisesta kolmostilanteesta Nina Taipale kotiutti avausjuoksun tuoneen Henna Peltokankaan. Hetkeä myöhemmin Kirsi Ala-Lipasti kotiutti Jatta Vuorisen. Ei kahta ilman kolmatta, kun Ala-Lipasti juoksi kotiin vielä Anna Rintasen lyönnistä. Näin lukemat oli 0-3 ennen kuin peli oli ehtinyt edes kunnolla käyntiin.

Kolmannen vuoroparin aloittavalla kempeleläiset kavensivat lukemiksi 1-3, kun Riikka Mustonen löi kotiin Terhi Pesosen. Räpsä kuroi tasoittavalla etumatkan lukemiksi 1-4, kun Rintanen kotiutti etenijäjokerina pelanneen Peltokankaan. Neljännen vuoroparin alussa Kiri onnistui kaventamaan ottelua kahdella Jenni Jusillan lyömällä juoksulla lukemiksi 3-4. Kotiin tulivat Eveliina Kesti ja Jenni Hack.

Toisella jaksolla avausvuorossa Mansen Räpsän Nina Taipale kotiutti hyvin läpi ottelun pelanneen Henna Peltokankaan. Tasoittavalla vuoroparilla Marianne Reinikka löi Kempeleen Kirille tasoituksen. Kotiin tuli Jutta Korkiamäki. Kolmannen vuoroparin tasoittavalla Sarita Heikkinen löi Kirille johtojuoksun. Kotipesän turviin riensi Milla Haapalainen. Mansen ykköspalkittu Nina Taipale, sataprosenttisen sisäpelin takoi neljännessä vuroparissa vielä tasoituksen ja kotiin kiiruhti kakkospalkittu Peltokangas. Näin toinen jakso tasan ja jaksot 1-0 Mansen Räpsälle. Kempeleen Kiristä palkittiin ottelusta kakkospalkinnolla Jutta Korkiamäki ja ykköspalkinnolla Jenni Jussila. Huikeassa ottelussa molemmilla joukkueilla oli kahdeksantoista kolmostilannetta.