Tulevana viikonloppuna alkaa hallipesiksen SM-taistot. Naisten puolella käydään lauantaina ensimmäinen alkulohko ja miesten  puolella kaksi. Sunnuntaina käydään lisäksi miehissä vielä yksi alkulohko. Supervuoro on aloittanut tiedustelut turnausjoukkueiden pelinjohtajien odotuksista. 

Lauantaina Imatralla kohtaavat helsinkiläinen Roihu-Pesis, Lappeenrannan Pesä-Ysit sekä Viinijärven Urheilijat Liperistä. Ottelut alkavat klo 9 Roihun ja Pesä-Ysien kohtaamisella, klo 13 pelaavat Viinijärvi ja Roihu, turnauksen päätöspeli viideltä kyädään lappeenrantalaisten ja viinijärveläisten välillä.

1. Mitkä ovat tavoitteenne tulevissa hallipesiksen SM-karkeloissa?

Markku Lötjönen, Pesä Ysit: Saada pelikokemusta muuttuneelle joukkueelle
Antti Pajala, Roihu-Pesis: Molemmat matsit lähdetään voittamaan ja sitä kautta päästä halli-sm lopputurnaukseen.
Antti Yli-Saunamäki, Viinijärven Urheilijat
Ensimmäinen selkeä tavoite on selvitä  lopputurnaukseen. Viinijärven Urheilijat on pelaamalla ollut jatkossa historian aikana kerran, joten haluamme tosissamme selviytyä Raumalle ja sitä kautta saada talvikauteen hyvätasoisia pelejä lisää.  

2. Luettele muutama joukkueenne avaintekijä, joihin yleisön kannattaa kiinnittää huomio pelejänne seuratessa.

Markku Lötjönen
: Nuorten pelaajien otteet (esim Marianne Roiha, Laura Toikkanen, Jenna Auvinen)
Antti Pajala: Ulkopeliin ollaan panostettu paljon talvella ja tulee tiukkaa saada meitä vastaan juoksuja. Sisäpelissä tulette näkemään rohkeita ratkaisuja.
Antti Yli-Saunamäki: Meillä on mielenkiintoisia uusia pelaajia, joilta odotan suurta panosta. Saara Suomalainen lukeutuu sarjan parhaisiin lyöjäjokereihin ja ollut talvikaudella erinomaisessa vireessä. Lisäksi Määtän Lauran tyyppisen kolmoskopparin jokainen pelinjohtaja haluaa omaan joukkueeseensa.  

3. Mitalikolmikkoveikkaus

Markku Lötjönen: Lapua, Pori, Rauma
Antti Pajala: Eiköhän mennä viime syksyn mitalisteilla Lapua, Pori, Jyväskylä. Tässä järjestyksessä.
Antti Yli-Saunamäki: Lapua - Kirittäret - ViU (ei järjestyksessä) 

4. Miksi hallipesistä mielestänne kannattaa tulla katsomaan paikan päälle?

Markku Lötjönen, Pesä Ysit: Pesis on hyvää viihdettä myös hallissa.
Antti Pajala: Hallipelit ovat eri pelejä, kuin kesällä, mutta niissä näkyy hyvin joukkueen/pelaajien henkilökohtainen kehittyminen. Roihu maksoi viime vuonna vielä oppirahoja superissa, mutta tänä vuonna tulee olemaan aivan erinäköinen joukkue kentällä jo tulevana viikonloppuna.
Antti Yli-Saunamäki: Hyvätasoista pesäpalloa pitkän talven keskellä. Keksiikö kukaan syytä olla tulematta?