Kotiyleisönsä edessä Rännärillä, Pattijoen Urheilijat murjoi Kankaanpään Mailan lukemin 2-0 (10-0, 5-1). Viime aikoina jokeripaidassa pelejä pelannut Marko Pelkonen palasi ulkopeliin mukaan ja kiitti hyvin pelannutta kärkeä aiemmista onnistumista lyöden kunnarin, neljä tavallista ja tuoden kaksi juoksua. Joukkueen kärkietenijä Timo Kallio keräsi kuusi kärkilyöntiä yhtä monesat yrityksestä ja toi kuusi juoksua. Kolmostlanteet menivät kotijoukkuelle lukemin 25-8, yleisöä tällä kertaa alle tuhat eli 948.

II Jesse Jokela

Koskenkorvan Urheilijat haki täydet sarjapisteet Jyväskylän Hippokselta, kun perinteikäs pesäpallojoukkue Jyväskylän Kiri taipui kotonaan jaksoin 0-2 (1-6, 2-9).  Vieraista pelipäällä oli etenkin Juha Suorauha. Hän pamautti kunnarin, kolme lyötyä ja kolme tuotua juoksua sekä yksitoista kärkilyöntiä. Kolmostilanteet 8-24 vieraille ja katsomo ammotti lähes tyhjyyttään, kun paikalle oli tullut 661 katsojaa.

II Veli-Pekka Yli-Hirvelä

Kärkijoukkue Sotkamon Jymy sai tyytyä tänään kotiareenalla kahteen sarjapisteeseen, kun Pohjois-Karjalan sikermä nimeltä Joensuun Maila vieraili Hiukassa. Kumpikaan joukkue ei saanut tänään tasaisesti onnistumisia ja hyvin pelanneet lukkarit pitivät pihdeissä vastustajan sisäpeliä. Kotijoukkuelle jaksot 1-0 (3-1, 2-2). Kolmostilanteet tasan 13-13, yleisöä: 1846.

II Juha-Matti Sirviö

Vimpelin Veto taisteli toisen jakson voiton itselleen ja koko ottelun voiton Kiteen Pallo-90:sta lukemin 2-0 (9-1, 6-4). Tyrmäävän avausjakson jälkeen vierailija johti jo toista jaksoa lukemin 1-4. Kotijoukkue nousi kolmannen alussa toisella jaksolla tasoihin ja viimeisessä sisävuorossaan ohi, joten täydet pisteet jäivät Saarikentälle. Kolmostilanteet 24-11, yleisöä: 2006. Kotijoukkueen juoksuista kolmanneksen löi tänään tälle kaudelle kasvattajaseuraansa palannut Mikko Rantalahti.