Joensuun Mailalla oli tilaisuus katkaista tänään sarja Hyvinkään Tahkoa vastaan. Joukkue ei kotikentällä siinä kuitenkaan onnistunut. Vieraille tahtipuikkoa heilutti kokenut jokeriksi siirtynyt Riku Rantanen. Lyöjän tehot 1+6/2 auttoivat joukkueen 0-2 (2-3, 1-5) voittoon Mehtimäen kentällä.  Toinen onnistuja sisävuorossa oli kolme juoksua tuonut Teemu Nikkanen, mutta kakkospalkinto meni lukkari Taneli Rantatorikalle. Kotijoukkueesta palkittiin  ykköspalkinnolla Aleksi Rautiainen ja kakkospalkinnolla Lauri Kivinen. Kotijoukkueen Yleisöä ottelussa oli paikan päällä 1285 katsojaa.

Sotkamon Jymy murjoi toisessa puolivälierässään vaisun avausjakson jälkeen Jyväskylän Kirin jaksoin 2-0 (3-2, 9-1). Kotijoukkueesta kaksi miestä keräsi kymmenen kärkilyöntiä. Nämä miehet saivat palkinnotkin, I-palkinto meni Niko Korhoselle tehoilla 1+0/5 ja Antti Hartikaiselle II-palkinto kahden lyödyn ja viiden tuodun juoksun merkkinä. Kirin joukkueesta palkinnot meni polttolinjalle, kun kakkospolttaja Jyri Kyllönen sai ykköspalkinnon ja kakkospalkinto kolmospolttaja Juho Määttälälle. Katsojia Sotkamossa oli 2300.

Pattijoen Urheilijat saivat oman pelinsä kuntoon tänään, kun Koskenkorvan Urheilijat taipuvat 1230:n katsojan edessä lukemin 2-0 (4-0, 5-2). Kotijoukkueen terävän avausjakson jälkeen toisella jaksolla joukkue sai heti alkuun lahjajuoksut vapaataipaleen ja harhaheiton voimin. Kotijoukkueesta ykköspalkinnon sai yhden juoksun lyönyt ja neljä juoksua tuonut Joonas Eirola. Kakkospalkinto meni yhden tuodun juoksun saavuttaneelle ja kymmenen kärkilyöntiä saalistaneelle Jussi Kemilälle. Vieraiden palkinnot 6/8 kärkilyöntiä mieheen keränneille Mikko Kytömäelle ja Juha Puhtimäelle, joista jälkimmäinen sai kakkospalkinnon.

Kiteen Pallo-90 ei onnistunut toista kertaa katkaisemaan kamelin kaulaa, kun Vimpelin Veto oli vahvempi jaksoin 0-2 (2-3, 3-6). Kiteellä 1102 katsojaa näki Jere Dahlströmin taas iskevän kovassa paikassa jaksovoiton, kun avausjakso meni Dahlströmin lyönnillä vieraille. Mies löi tänään kaikkinensa kuusi juoksua ja keräsi vieraiden ykköspalkinnon. Kakkospalkinto meni neljä juoksua tuoneelle Sami Haapakoskelle.  Kotijoukkueesta pystejä hakivat ottelun jälkeen Toni Laakso, joka toi yhden juoksun ja Simo Rahunen, joka löi kunnarin ja toi kaksi tavallista juoksua. Rahunen sai ykköspalkinnon ja Laakso kakkospalkinnon.

Ottelusarjat ovat tämän päivän jälkeen: Sotkamo-Jyväskylä 3-0, Vimpeli-Kitee 3-1, Koskenkorva-Pattijoki 2-2 ja Hyvinkää-Joensuu 1-3. Välieräpaikkaan tarvitaan neljä voittoa. Alemmissa pudotuspeleissä tarvitaan kolme voittoa. Kankaanpään Maila johtaa Alajärven Ankkureita 2-0 ja Kouvolan Pallonlyöjien sarja Nurmon Jymyä vastaanon lukemissa 1-1.