Mansen Räpsä ja Viinijärven Urheilijat pelasivat ottelua aina kotiutuskisaan saakka. Lopulta kotijoukkue voitti ottelun jaksoin 2-1 (0-2, 5-4, 0-0, 2-1). Päivän voittojuoksusta vastasi mailan varressa Kirsi Ala-Lipasti, kotiin riensi Milja Vehmaanperä.

II Niina Härkönen

Kempeleen Kiri voitti Rauman Lukon jaksoin 2-0 (1-0, 3-1). Sarjan vahvasti aloittanut Lukko taipui pohjoisen reissulla hieman yllättäen molemmissa kamppailuissaan. Naisten superpesisotteluista erityismaininnan saa tänään mielestäni Lukon Juulia Kuusio, joka eilen oli lähtenyt viiden aikaan iltapäivällä lähes 600km:n kilometrin päähän vierasotteluun paikkaamaan joukkueensa lukkaritilannetta. Raskas sarjapisteetön reissu toi joukkueensa kakkospalkinnon, mutta väitän reissun silti tulevan takaisin vielä myönteisten korkojen kera.

II Juulia Kuusio

Lappeenrannan Pesä Ysit taipui tänään Lapuan Virkiälle jaksoin 0-2 (3-6, 1-4). Tasaisen väkevästä vierailijasta ainoastaan Suvi Huhtanen jäi ilman lyödyn tai tuodun juoksun tilastomerkintää. Kauden aikana jo perinteeksi muodostunut Tanja Vehniäisen onnistuminen kuului myös tähän otteluun. Vehniäisen saldo tänään kolme lyötyä juoksua.

II Paula Saloranta

Vuokatin Veto aloitti kotiottelunsa nihkeästi Turku-Pesistä vastaan, vaikka heräsikin avausjakson viimeisellä sisävuorolla taisteluun sarjapisteitä. Lopulta niitä jaettiin kaksi kotijoukkueelle ja yksi vieraille, kun Veto voitti ottelun jaksoin 2-1 (2-3, 4-1, 0-0, 4-2). Pitkäksi venyneessä kotiutkisassa viimeiset kotijoukkueen onnistuneet lyönnit löivät Heta Rautiainen ja Linda Kukkohovi. Näistä lyönneistä tulleet juoksut toivat Essi Kylli ja Vilma Leinonen.