Sotkamon Jymyn ja tälle kaudelle superpesikseen paluun tehneen Oulun Lipon väliset koitokset ovat olleet nähtävästi odotettuja kummallakin paikkakunnalla. Tänään joukkueet kohtasivat Sotkamossa Hiukan pesäpallostadionilla. Kotijoukkue voitti ottelun niukasti jaksoin 2-0 (1-0, 10-8). Erityisen huomioitavaa on, että Jymyn neljästä ensimmäisestä juoksusta kolme Lippo antoi harhaheitolla ja viimeinen kavennusjuoksu tuli vapaataipaleella. Tämän päivän ainoan kunnarin ottelussa löi Roope Korhonen. Katsojia paikan päälle oli saapunut 2515.

Kiteen Rantakentällä nähtiin kunnareita senkin edestä, kun Kiteen Pallo-90 kohtasi kotikentällään runkosarjan voittoa kohti vakuuttavasti matkalla olevan Vimpelin Vedon. Vierailijoista kunnareita takoi Teemu Isoketo, Henri Puputti ja Matias Rinta-aho. Ottelu päättyi lukemiin 0-2 (0-5, 1-7).

Pattijoen Rännärillä jäi kotijoukkue Pattijoen Urheilijat ilman sarjapisteitä ottelussaan Hyvinkään Tahkoa vastaan. Vierailija haki tiukan voiton jaksoin 0-2 (4-6, 0-1). Kunnareista vastasi vieraiden lukkaritaituri Juha Puhtimäki

Sarjanousija Kempeleen Kiri taisteli tänään kotiareenallaan Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Ottelussa nähtiin paljon juoksuja ja ratkaisu lopulta supervuorossa, kun vierailija voitti ottelun jaksoin 1-2 (8-4, 3-6, 0-5). Kotijoukkueen kunnarit löi Jani Lassila ja Juhani Ojala. Vieraiden ainokaisen supervuoron aloittavassa sisävuorossa Ville Hotakainen.