Myöhemmmin tänään illalla julkaisen päivän ainoasta miesten superpesisottelusta Itä-Länteen valitun pelaajan haastattelu. Mainittakoon, että tänäänkin kyseinen pelaaja pelasi omalla luotettavalla tasollaan läpi ottelun. Lupaan jo nyt, että luvassa on erityisen pitkä tarina, koska pelaajalla oli paljon kerrottavaa. Innostus toki tällaisessa mediassa on enemmän kuin hyväksyttävää. Ensin raporttia Seinäjoella pelatusta valintakierroksen ottelusta eli Seinäjoen JymyJussit - Pattijoen Urheilijat.

Pattijoen Urheilijat aloitti avausvuoron vieraissa sisällä. Tasainen avausjakso eteni nihkeästi ja tarkasti ulkopeliä pelaten. Vähät tilanteet johtivat siihen, että vasta viimeisen vuoroparin aloittavalla sisävuorolla vieraat menivät 0-1 johtoon Marko Pelkosen lyödessä kotiin Topi Kososen. Tasoittavalla tasoituksen löi Jukka-Pekka Vainionpää. Kotiin kiiruhti Juho Toivola. Kotijoukkueella oli vielä kolmostilanne, mutta Tuomas Tallbackan lyönnillä haavoittui Markku Hylkilä.

Vieraat aloittivat pirteästi toisen jakson. Kaksi kolmostilannetta avausjaksolla ja yhtä monta juoksua. Ensin Pertti Mäkelä löi kotiin Timo Kallion ja myöhemmin Matti Korhonen Tapio Salon. Toisessa vuorossa Korhosista Matti yritti kotiuttaa Kososen ilman toivomaansa tulosta, Lauri Kaartokallio yritti kotiuttaa Mäkelän. Viimeisellä hetkellä neljännen vuoroparin tasoittavalla kotijoukkueen Vainionpää kotiutti Juha-Matti Matilaisen lukemiksi 1-2. Kahden palon ajolähtötilanteessa, kun Jani Viljanen oli kolmosella, Vainionpää kakkosella ja Jussi –Pekka Maunuksela ykkösellä, kotiutusvastuu oli kokeneella Markus Ojanperällä. Tasoitusta ei kuitenkaan syntynyt, joten vieraille kaksi pistettä jaksoin 0-1 (1-1, 1-2).

Nihkeässä sisäpelin ottelussa kotiutustilanteet oli vähissä, kun kotijoukkue sai aikaan vain viisi ja vieraat kuusi kolmostilannetta.