Lapuan Virkiä aloitti vahvasti toisen finaaliottelun kotonaan Jyväskylän Kirittäriä vastaan.  Joukkue teki heti ensimmäiseen vuoroonsa kaksi juoksua, kun Tanja Vehniäinen kotiutti ensin Emmi Viitalan ja Salla Pollari Sanna Luoman. Kirittäret eivät hätkähtäneet, kun Tiina Tolonen kotiutti tasoittavalla Laura Nuutisen. Toisen aloittavalla Viitala juoksi kotiin, kun Heli Viinamäki löi taululle lukemat 3-1. Toisen täyttävällä Kirittärien 3-2 kavennuksen teki sama parivaljakko kuin avausvuorossa. Viimeisellä täyttävällä Kirittärien mutkaa tasoitusjuoksun tekoon hidasti kärkietenijä Elina Mäen ykköspesän palo, mutta joukkue sai silti rakennettua yhden palon ajolähdön Toloselle, joka ei kuitenkaan onnistunut kotiuttamaan Marjukka Urpelaista. Uuden ajolähdön rakentaminenkaan ei onnistunut, joten jakso päättyi näihin lukemiin.

Toinen jakso eteni ilman juoksuja aina kolmannen tasoittavalle, jolloin kotijoukkueen Pollari löi Viitalan kotiin. Neljännen aloittavalla Susanna Puisto nousi parrasvaloihin lyömällä kunnarin, jonka avulla hän tasoitti juoksut ja meni ohi. Kotiin lyönnillä tuli myös Urpelainen.  Kokenut Johanna Vikman kotiutti vielä Puiston ja ottelu meni supervuoroon.

Supervuoron aloittavalla Kirittäret oli vahvoja, tehden vahvalla kärjellään kaksi juoksua. Tolonen kotiutti Urpelaisen ja  Puisto Henna Kytösalmen. Vahva sisävuoro jatkui vielä, kun Marjukka Mäkinen kotiutti Vikmanin ja Riitta Holappa Puiston.

Virkiä rakensi omalla tasoittavalla nopeasti palottoman ajolähdön omalla sisävuorollaan lyöjäjokeri Tanja Vehniäiselle, joka ei saanut lyötyä juoksua, kuten ei toinen jokeri Salla Pollarikaan. Heli Viinamäki herätti taisteluun lyömällä kotiin Sanna Luoman, mutta 1-4 jäi supervuoron lopputulokseksi ja näin Kirittäret tasoittivat sarjan lukemiksi 1-1. Ottelusarja on siis alkanut vierasvoitoilla.