A-pojat aloittavat kauden superpesiksen. Ensimmäisenä otteluna on tänään illalla klo 18 alkaen Kouvolan pesäpallostadionilla kahden perinteisen eteläsuomalaisen joukkueiden kohtaaminen. Vastakkain asettuvat Kouvolan Pallonlyöjät ja Hyvinkään Tahko. Alla joukkueiden kokoonpanot, mitä joukkueiden nettisivut kertovat.

Nimet voi siis vähitelleen laittaa mieleen ja tarkkailun alle, kuinka moni heistä pääsee pelaamaan jo tiistaina myös miesten superpesistä tai myöhemmin kesän aikana. Tavoitteet kuitenkin pelaajauralla lienevät oman joukkueen lisäksi joillakin pelaajista olla myös tulevissa kesän miesten peleissä.

Kouvolan Pallonlyöjät

Joni Aalto, Jani Ahonen, Lauri Aitala, Juuso Ilander, Juho Jääskeläinen, Tuomas Jääskeläinen,Markus Kangasvieri, Roope Koskelainen, Tommi Mäentausta, Otso Mäkelä, Valtteri Niskanen, Matti Pöllänen, Lassi Reinikainen, Joel Salo, Toni Sarkkinen ja Lassi Vuorela.

Hyvinkään Tahko

Oula Forsström, Tatu Könkö, Henri Hakala, Kalle Laine, Ville Harju, Mika Linnaluoma, Riku Hokkanen, Teemu Nikkanen, Miika Jokinen, Jussi Alatalo, Mikael Kilpinen, Valtteri Virtanen, Topi Koistinen, Teemu Vuoristo, Iiro Kuosa, Antti Väistö ja Heikki Rantanen.

 

Viime kauden A-poikien Itä-Lännessä joukkueista pelasivat idän paidassa Joni Aalto. Mainittakoon, että viime kauden idän joukkueessa pelasi paljon jo miesten superpesispelaajia. Sama ilmiö oli myös lännen joukkueessa, että vastuuta oli jo superpesikseenkin. Hyvinkään joukkueesta ei löydy viime kauden A-poikien itä-länsi –pelaajia. B-poikien Itä-Länsi –edustus viime kaudelta löytyy KPL:n Jani Ahoselta idän paidasta ja Teemu Nikkaselta lännen joukkueesta.