Vuokatin Veto järjesti pesäpallon maanjäristyksen vieraspelissään Porin Pesäkarhuja vastaan. Joukkue voitti avausjakson ja taipui selkein numeroin toisella jaksolla, mutta sai vielä kädet kotiutuskisan jälkeen koko joukkueen voimin ilmaan. Kolmostilanteet: 22-11, yleisöä: 697.

Porin Pesäkarhut - Vuokatin Veto 1-2 (3-4, 7-1, 0-0, 1-2)

Palkitut
Porin Pesäkarhut

I Kaisa Salmela
II Laura Kerola

Vuokatin Veto
I Essi Kylli
II Jenny Määttä

Lapuan Virkiä voitti selvänumeroisesti Vihdin Pallon ja jatkoi näin ollen siitä, mihin oli tottunut runkosarjan päätöskierroksilla: Pitävä ulkopeli ja tehokkaita sisävuoroja. Illan tehokkain oli kunnarin, neljä tavallista lyönyt ja yhden tuodun kerännyt jokeritykki Maija Kaappola. Mainittakoon, että runkosarjan lyöjätilaston kakkonen, kautta aikaen lyöjätilaston ykkönen, Tanja Vehniäinen onnistui sataprosenttisesti jokerilyöjän tehtävissä vaihtopelissä ja keräsi itselleen yhden tuodun juoksun ja kuusi kärkilyöntiä. Vain Kaappola keräsi yhden kärkiylönnin enemmän. Kolmostilanteet: 25-8, yleisöä: 406.

Lapuan Virkiä - Vihdin Pallo 2-0 (5-0, 8-1)

Palkitut
Lapuan Virkiä

I Maija Kaappola
II Jenna Kammi-Rahnasto

Vihdin Pallo
I Virpi Hukka
II Marika Karhu

Lappeenrannassa kotijoukkue Lappeerannan Pesä Ysit järjestivät jännitystä kotiyleisölleen avausjaksolla. Vierailija takoi tikki kerrallaan juoksuja, kun kotijoukkueelle oli tullut kotitaipaleella paloja ja haavoja. Lopulta avausjakson jakson viimeisessä sisävuorossa kotijoukkue sai juonesta kiinni ja takoi tarvittavat neljä juoksua ja saalisti jaksovoiton. Toisella jaksolla vieraiden sisäpeli tökki eikä Kempeleen Kirille juuri kolmostilanteita juuri syntynyt. Kolmostilanteet: 24-15, yleisöä: 431.

Lappeenrannan Pesä Ysit - Kempeleen Kiri 2-0 (4-3, 4-0)

Palkitut
Lappeenrannan Pesä Ysit

I Jonna Mäkelä
II Anni Lipasti

Kempeleen Kiri
I Eveliina Kesti
II Terhi Pesonen

Jyväskylän Kirittärien ja Rauman Lukon peli siirrettin tälle päivälle Jyväskylässä olleen sääilmiön vuoksi. Ottelu alkaa klo 17:30.

Alemmissa pudotuspeleissä Viinijärven Urheilijat kukisti Turku-Pesiksen 2-1 (7-2, 0-1, 4-3). Otteluvoitot ViU:lle tällä hetkellä 1-0.

Miesten puolella alemissa pudotuspeleissä Kankaanpään Maila jyräsi kotikentällään voittamalla Jyväskylän Kirin 2-0 (8-1, 6-1).
Otteluvoitot KaMalle tällä hetkellä 2-1.

Miesten puolella tänään otellaan neljäs puolivälieräottelu Hyvinkään Tahkon ja Joensuun Mailan välillä. Ottelusarja on tällä hetkellä vieraille 1-2. Ottelu alkaa klo 18:00.