Vimpelissä kotijoukkue oli kauden ensimmäisessä välierässään murskaavan ylivoimainen teräskaupunki Raahen ylpeyttä vastaan. Pattijoen Urheilijoiden kaksi juoksua kotijoukkueen kahtakymmentäviittä vastaan kertoo oleellisen. Kotijoukkueella onnistui sisäpelissään kaikki, mitä he halusivat onnistuvan. Ainoastaan toisen jakson toisessa sisävuorossa Vimpelin Veto jäi juoksuitta. Kotijoukkue takoi kuusi kunnaria. Kolmostilanteet: 32-8, yleisöä: 2970.

Vimpelin Veto - Pattijoen Urheilijat 2-0 (16-1, 9-1)

II Timo Kallio

Sotkamon Jymyn ja Joensuun Mailan välillä henkinen sodankäynti kävi kuumana ennen sarjan alkua. Itä-Suomen finaaliksikin kutsuttu sarja oli äärimmäisen tasainen eikä paria ole näin ollen turhaan hehkutettu. Tärkeinä hetkinä kuitenkin Jymyn kokeneet pelaajat onnistuivat toisella jaksolla 1-1 avausjakson jälkeen. Kolmostilanteet: 22-10, yleisöä: 2218.

Sotkamon Jymy - Joensuun Mala 1-0 (1-1, 7-3)

II Hannu Kiukkonen

Naisten puolella Turku-Pesis varmisti superpesispaikan voittamalla kauden viimeisessä ottelussaan Viinijärven Urheilijat. Turkulaiset nousivat hävityn avausjakson jälkeen 2-1 (0-2, 5-0, 0-0, 2-1) voittoon. Näin ollen Viinijärven Urheilijoiden kausi jatkuu karsintojen merkeissä.