Miesten superpesis vieraili Kouvolan Pallonlyöjien ja Alajärven Ankkureiden myötä Varkaudessa Kämärin uusitulla pesäpalloareenalla. Väkevästi kotijoukkueena esiintynyt Kouvolan Pallonlyöjät järjesteli itselleen jokaisessa vuorossa kolmostilanteita ja voitti ottelun jaksoin 2-0 (5-0, 3-2). Avausjaksolla nähtiin kaksi kunnaria, joista vastasivat Konsta Hyötyläinen sekä Juho Hacklin.

Playoff-viivan yläpuolella tiukasti paikastaan kiinni pitävä Koskenkorvan Urheilijat vieraili tänään Jyväskylän Kirin vieraana perinteisellä Hippoksen kentällä. Kotijoukkue piti vieraita ahtaalla eikä vierailija saanut sisäpelirummutusta viime otteluiden tapaan rullaamaan, mutta voitti lopulta ottelun jaksoin 1-2 (2-3, 5-3, 0-0, 2-5). 

Supervuoro tavoitti Koskenkorvan Urheilijoista ykköspalkittu Juuso Myllyniemen.
Vaihteleva peli tänään, millaista oli pelata tänään Jyväskylän Kiriä vastaan?

- Me ei saatu peliin sellasta latausta, mitä viime peleissä on näkynyt ja Jyväskylän Kiri pelasi hyvää pesäpalloa.

Miten ottelu henkilökohtaisesti sujui?
- Sisäpeli toimi moitteetta ja ulkopelissä ei mitään suurempia virheitä.

Kotiutuskisassa nähtiin harvinainen tilanne, jokainen teidän pari onnistui. Minkä näet tähän selityksenä?
- Annettiin pallolle kyytiä eikä ruvettu juurikaan näpertelemään. Kovia ratkasuja mailan varressa.

jeredahlstrom_niilohirvonen.jpg

Kotiutuskisan ensimmäisestä lyönnistä vastasi lyöjätilaston tämän hetken kakkonen Jere Dahlström, joka löi tänään kotiutuskisa mukaan lukien viisi juoksua. Kuva: Niilo Hirvonen

Kuvaile joukkueesi teholyöjä Jere Dahlströmiä.
- Jere on ilonen nuori mies, joka on harvemmin huonolla tuulella. Päivärytmistä voin sanoa sen verran että hän herää neljältä aamuyöstä puntille ja sieltä suoraan sorsametälle. Yleensä reppu on täynnä seitsemältä, jonka jälkeen on lyöntireeni. Jos käytte Korvalla pelissä ja Jere on matkassa kuomuperäkärryn kanssa niin sielä on yleensä sikoja, hevosia tai sitten se on ajanut matkalla hirven yli ja se on perattuna takakontissa.

Perjantai-illan huumassa Koskenkorvan Sähkökoje-areenalle saapuu vastaan Alajärven Ankkurit. Millaista ottelua odotat? Keitä pelaajia suosittelet katsojien pistämään merkille niin teidän kuin vastustajan joukkueesta?
- Alajärven Ankkureiden kanssa on aina pelattu tiukkoja ja hyviä pelejä. Vaikka Ankkureilla on mennyt pelit alakanttiin niin meidän ei saa lähteä peliin takki auki! Ankkureilta  kannattaa laittaa merkille Sasu Iivarinen ja meiltä hyvää sisäpelityöskentelyä suorittava Juho Toivola. Alajärveltä vielä toisena pelaajana Tuomas Tallbacka.

Seinäjoen JymyJussit voitti tiukassa kunnareiden värittämässä kamppailussa tänään Kiteen Pallo-90:n jaksoin 2-1 (4-3, 4-8, 3-1). Ottelussa nähtiin kaiken kaikkiaan viisi kunnaria. Kotijoukkueen kunnareista vastasi Ville Viita ja Joonas Riikilä. Kiteeläisillä kunnaritehtailut hoiti Sami Partanen, Joni Tervo ja Antti-Jussi Toropainen.

Sarjan kärkiottelussa Sotkamon Jymy vieraili Joensuun Mailan vieraana. Vierailija esitti väkevää sisäpeliä eikä kotijoukkue saanut juoksutiliä auki vasta kuin viimeisessä sisävuorossaan. Jymy haki pisteet jaksoin 0-2 (0-8, 1-4). Jymylle kunnarin löi Janne Hyvönen.

Tiesitkö tämän miesten Superpesiksestä? Alla tämän hetken lyöjätilaston top 20 lyöjien etenijätilasto?
Henri Puputti 31 tuotua
Matias Rinta-aho 31 tuotua
Jukka-Pekka Vainionpää 14 tuotua
Juha Korhonen 11 tuotua
Roope Korhonen 8 tuotua
Jere Dahlström 6 tuotua
Janne Mäkelä 6 tuotua
Juha Niemi 4 tuotua
Ville Kero 2 tuotua
Ossi Meriläinen 2 tuotua