Eilen pelattiin miesten superpesiksessä paikallisotteluita. Alajärven Ankkurit onnistui kiusaamaan Vimpelin Vetoa avausjaksolla, mutta toisella jaksolla Saarikentällä nähtiin kotijoukkueelta vahva sisäpeli-ilottelu. Kolmostilanteet Vedolle 29-8, jaksot 1-0 (1-1, 17-2). Vimpeliläisten parhaana palkittiin Mikko Rantalahti ja alajärveläisten parhaana Jere Saukko. Supervuoro haastatteli vimpeliläisten kannattajaa Jani Kaunistoa.

Miksi ensimmäinen jakso oli tahmea vimpeliläisille?
- Kehnot kotiutusyritykset ja vieraiden lukkari Janne Kivipelto sai syöttää kovin matalaa. Veto on myös kuulu hurmostilastaan. Kun sitä ei saada päälle, saattaa peli olla nihkeää.

Joutuiko Kivipelto yleisön kynsiin toisella jaksolla?
- Ennenminkin syöttötuomari. Matti Iivarinen ja Aki Orava purnasivat linjan muutoksesta. Tottahan se olikin, linja muuttui selkeästi jaksojen välissä. Mutta ei pidä laittaa vaisuja kotiutusyrityksiä kuitenkaan tuon piikkiin.

Mihin ottelu lopulta ratkesi?
- Vedon ylivoimaan! Taikurin (Mikko Rantalahti) takakentän läpäisy taittoi Ankkurien niskat. Hurmoksen sytyttyä pelattiinkin yhteen maaliin.

Pohjois-Karjalan paikallisottelussa Kiteen Pallo-90 oli huomattavasti pirteämpi kuin kultamitalijahtiin ilmoittautunut
Joensuun Maila. Kolmostilanteet KiPa-90:lle 13-10 ja jaksot kiteeläisille 2-0 (4-0, 2-1). Ykköspalkittuna kotijoukkueesta raati palkitsi Toni Laakson ja maakunnan pääkaupungin joukkueesta Jonne Kemppainen.

Kouvolassa Etelä-Suomen herruudesta mittaa ottivat Kouvolan Pallonlyöjät ja Hyvinkään Tahko. Ottelun ratkaisu
nähtiin vasta supervuorossa. Kolmostilanteet kotijoukkueelle 23-17, mutta ottelu vieraille jaksoin 1-2 (1-4, 7-1, 1-0).
Parhaina palkittiin KPL:sta Anssi Lammila ja Tahkosta Juha Puhtimäki.

Sotkamon Jymy näytti avausjaksolla menevän menojaan kotonaan, kun joukkue esitti tehokasta ulkopeliä, mutta menetti toisen jakson osalta pisteen joukkueiden pelatessa toisen jakson tasan Pattijoen Urheilijoita
vastaan. Kolmostilanteet tiukasti 12-11 Jymylle. Parhaana Jymystä palkittiin Roope Korhonen ja vieraista Paavo Pelto.

Etelä-Pohjanmaan paikallisväännössä nähtiin illan ainoa kotiutuskisa. Seinäjoen JymyJussit voitti kotonaan
Koskenkorvan Urheilijat jaksoin 2-1 (2-1, 4-9, 0-0, 3-1), kolmostilanteet vieraille 20-21. Palkitut olivat kotijoukkueesta
Veli-Pekka Yli-Hirvelä ja vieraista Jere Dahlström. Dahlströmin tehot eilisiltana olivat hurjat: kunnari, kuusi lyötyä ja yksi tuotu juoksu.

Illan jälkeen sarjakärkeen kiilasi Kiteen Pallo-90.