Kiteen Pallo-90 onnistui ottamaan minipudotuspeleissä toisen voiton tänään Seinäjoen JymyJusseista ja eteni puolivälieriin. Ottelu päättyi jaksoin 2-0 (7-2, 9-1). Kotijoukkue löi kaksi kunnaria: Sami Partasen ja Jussi Hurskaisen toimesta. Joukkueen ykköspalkittu oli Antti-Jussi Toropainen. Vieraiden parhaana palkittiin ottelussa Ville Hotakainen.

Puolivälieräennakko
Vimpelin Veto - Kiteen Pallo-90

Runkosarjan voittaja Vimpelin Veto oli jo pitkään selvillä voitosta, mutta joukkue kompuroi yllättäen kahdessa viimeisessä runkosarjan ottelussaan. Miten tämä vaikuttaa lähes koko kauden sisäpelihurmosta pitäneessä joukkueessa? Kiteeläiset saivat viimeisessä minipudotuspelissään laajalla rintamalla tärkeitä onnistumisia. Vimpelin Veto jatkoon voiton 3-1.

Avainpelaajia
Vimpelin Veto:
Janne Heimonen, Mikko Kanala, Henri Puputti
Kiteen Pallo-90: Sami Partanen, Ville Posti, Joni Tervo

Sotkamon Jymy - Hyvinkään Tahko
Joukkueiden väliset kamppailut voitti kumpikin kotonaan. Otteluissa nähtiin paljon juoksuja eikä se tilanne välttämättä ole muuttunut millään muotoa puolivälieriin. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime ajat hyvin ja takuuvarmasti. Joukkueissa on ollut jonkin verran hakusessa tällä kaudella lyöntijärjestys haittaamatta tekemistä. Sotkamon Jymy jatkaa sarjasta voiton 3-1.

Avainpelaajia
Sotkamon Jymy: Niilo Piiponniemi, Toni Kohonen, Jani Komulainen
Hyvinkään Tahko: Juha Korhonen, Teemu Nikkanen, Juha Puhtimäki

Joensuun Maila - Koskenkorvan Urheilijat
Tasainen pari, josta voittajaa saattaa saada loppukaudeksi liidon, jota ei olekaan vähään aikaan nähty. Kumpikin joukkue omistaa laajan taitotason näyttävälle sisäpelille ehkä myös ulkopelin kustannuksella. Kotietu ei välttämättä ole hyödyksi joensuulaisille, mutta ei ryöstettynä ilmajokelaisillekaan. Koskenkorva yllättäen jatkoon voitoin 3-2.

Avainpelaajia
Joensuun Maila:
Tuomas Jussila, Lauri Kivinen, Juha Niemi
Koskenkorvan Urheilijat: Jere Dahlström, Juuso Myllyniemi, Tuomas Tuohisaari

Kouvolan Pallonlyöjät - Oulun Lippo
Vähän samanlainen pari kuin edellä mainittu. Sisäpelisuoritukset voivat herättää keskustelua paljonkin. Joidenkin pelaajien henkinen kantti joutuu todella kovaan testiin etenkin ulkovuoroissa. Molemmissa joukkueissa on paljon kokemusta ja molemmat pelinjohtajat ovat saaneet joukkueestaan tällä kaudella huikeasti irti. Tästä Lippo jatkaa yllätteän voitoin 3-1.

Avainpelaajia
Kouvolan Pallonlyöjät:
Jesse Eskelinen, Anssi Lammila, Sasu Toikka
Oulun Lippo: Hannu Huuskonen, Ville-Pekka Jokinen, Jere Vikström