Miesten superpesiksessä pelattiin tänään viisi ottelua. Pattijoen Urheilijat löysi vahvan lyöntivireen Hyvinkään Tahkoa vastaan. Kotijoukkue voitti ottelun jaksoin 2-0 (8-2, 8-4). Kotijoukkueesta kunnarimiehiä avausjaksolla oli Pertti Mäkelä ja Topi Kosonen. Toisella jaksolla miesten kanssa samaan kerhoon liittyi Jussi Kemilä, joista viimeinen löi kunnarin, kolme tavallista ja toi neljä juoksua sekä keräsi kymmenen kärkilyöntiä.

Palkitut
Pattijoen Urheilijat

I Jussi Kemilä
II Topi Kosonen

Hyvinkään Tahko
I Lauri Vierimaa
II Juha Korhonen

Kaksi kunnarimiestä löytyi tänään Mehtimäellä Joensuun Mailan riveistä, kun joukkue voitti kotonaan Kankaanpään Mailan 2-0 (7-0, 5-3) lukemin. Kunnaritouhuihin innostui avausjaksolla Juha Niemi ja toisella jaksolla Juha-Matti Sirviö. Etenijöinä näissä kunnareissa ei ollut samoja miehiä kuin Sirviö. Vieraiden juokuista kaksi löi viime peleissä pirteästi esiintynyt Miika Anttila.

Palkitut
Joensuun Maila

I Juha Niemi
II Juha-Matti Sirviö

Kankaanpään Maila
I Jukka Latvala
II Miika Anttila

Kouvolassa nähtiin ilotulitusta lyöntipelin suhteen kotiutuskisassa ja lopulta kymenlaaksolaisjuhlaa, kun ensin oli pelattu tiukat jaksot. Kouvolan Pallonlyöjät voitti Kiteen Pallo-90:n 2-1 (2-4, 3-2, 0-0, 7-5). Kun pesäpallo ei tunne tilastopisteiden napsimista kotiutuskisasta, niin kahteen lyötyyn ylsi kotijoukkueen Juho Hacklin ja kahteen tuotuun Tommi Mäentausta. Vieraista kolme löi Mika Laukkanen. Kunnarin ja kaksi tuotua keräsi Topi Hurskainen.

Palkitut
Kouvolan Pallonlyöjät

I Juho Hacklin
II Joni Rytkönen

Kiteen Pallo-90
I Topi Hurskainen
II Sami Partanen

Seinäjoella käydyssä kamppailuissa ei tänään nähty kunnareita, vaikka yleisöä oli paikallispelissä ilahduttavasti yli kaksi tuhatta. Seinäjoen JymyJussit kohtasi naapurikunnasta Ilmajoelta saapuneen Koskenkorvan Urheilijat. Vieraat voittivat ottelun jaksoin 1-2 (2-0, 2-5, 1-2). Vierasjoukkueen palkittujen nimiä ei näekään joka päivä lehtien sivuilla, joten suosittelen lukemaan ne huolella.

Palkitut
Seinäjoen Jymyjussit

I Markku Hylkilä
II Ville Hotakainen

Koskenkorvan Urheilijat
I Henri Itävalo
II Tuomas Tuohisaari

Kärkiottelussa Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn välillä nähtiin lajin erikoisuus. Vaille jaksovoittoa ottelussa jäänyt kotijoukkue sai sarjapisteen, kun vierailija haki pisteet jaksoin 0-1 (3-3, 2-2, 0-0, 2-5). Vimpelin Saarikentällä oli torstai-iltaa viettämässä 3090 katsojaa. Illan ainoasta kunnarista tänään vastasi Jani Komulainen vierasjoukkueesta, joka löi kunnarin, vaikka Antti Hartikainen paloikin tilanteessa kotipesään. Hänen saldo oli kaikkinensa kunnari ja kolme tuotua juoksua. Kotijoukkueen sisäpelivoimaa pitivät yllä Henri Puputti, joka toi kolme juoksua ja Janne Mäkelä, jonka lyötyjen juoksujen määrä oli kolme.

Palkitut
Vimpelin Veto

I Sami Haapakoski
II Hannu Huuskonen

Sotkamon Jymy
I Roope Korhonen
II Immo Rautiainen