Ottelu ottelulta jännitys pudotuspeliasetelmien kannalta käy kiinnostavammaksi. Vielä ei ole varmaa sen enempää kotietujoukkueet kuin muutkaan sijotiukset miesten superpesiksen runkosarjassa, näin ollen omat suosikkijoukkueet tarvitsevat katsojien tukea. Tänään jokainen peli oli omalla osallaan henkistä taistoa kunkin seuran tilanteesta katsoen.

Koskenkorvan Urheilijat sai vieraakseen Pattijoen Urheilijat. Vahvaa ulkopeliä esittäneet joukkueet takoivat avaralla kentällä vain viiisi juoksua, kotijoukkueen saldoksi jäi yksi juoksu ja sarjapisteet menivät vieraille jaksoin 0-2 (1-3, 0-1). Kossun parhaana palkittiin Tuomas Tuohisaari ja kakkospalkinnolla Juuso Myllyniemi. Vieraiden parhaana palkittiin Jarmo Viittanen ja kakkospystin sai Jussi Kemilä.

Kouvolan Pallonlyöjät kukisti kotikentällään Jyväskylän Kirin tiukassa koitoksessa jaksoin 2-0 (4-2, 4-3). Mielenkiintoiseksi muodostuu palkintoraadin näkemys, kun kotijoukkueen parhaana palkittiin vailla sisäpelisuorituksia pelannut lukkarin paikalle tullut b-nuori Jesse Eskelinen. Kakkospalkinnon sai Sasu Toikka. Kirin parhaana palkittiin Taneli Rantatorikka ja kakkospalkinnolla lyöjätykki Kalle Virolainen.

Sotkamon Jymy kukisti lyönti-ilottelussa Joensuun Mailan jaksoin 1-0 (6-6, 9-2). Lyöjätilaston kärkinimi Juha Niemi takoi seitsemän juoksua, ansaiten joukkueensa ykköspalkinnon. Vieraiden kakkospalkinnon sai Mikko Kemppainen. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Toni Kohonen ja kakkospalkinnolla Jani Komulainen. Mainittakoon, että Jymyn kahdestatoista pelaajasta jokaiselle kertyi lyöty tai tuotu juoksu.

Kankaanpään Maila hävisi kotikentällään niukasti Alajärven Ankkureille jaksoin 1-2 (1-0, 1-2, 0-1). Kotijoukkueen parhaana palkittiin Topias Lilja ja kakkospalkinnolla Jukka Lankinen. Vieraiden parhaan pelaajan palkinnon sai Kari Kellokoski ja kakkospalkinnon Janne Kivipelto.

Vimpelissä järjestetiin myös sisäpeli-iltamat, kun kotijoukkue Vimpelin Veto voitti Hyvinkään Tahkon jaksoin 2-1 (8-1, 4-8, 4-0).  Värikäs koitos päätyi kotiyleisön iloon, kun supervuorossa kahden palon tilanteessa Matias Rinta-Aho löi kunnarin. Parhaana Vedosta silti palkittiin Henri Puputti ja kakkospalkinnolla Mikko Kanala. Vieraiden parhaana palkittiin Pasi Kokkonen ja kakkospalkinnolla Juha Puhtimäki.

Supervuoro tavoitti jokin aika sitten seuran oman kasvatin Janne Mäkelän Vimpelin Vedosta.

1. Pelaat 80-vuotta hiljattain täyttäneessä kasvattajaseurasssasi, millaisia asioita Vimpelin Veto sinulle merkitsee?

- Luotettava seura, asiat hoidetaan mallikkaasti. Hieno tilaisuus tehdä työtä ja pelata huippupesistä!

2. Millainen oli elämäsi ensi kosketus Vimpelin Vetoon?

-  Olisinko ollut 5-vuotias, kun ekan pelin pelasin, ja pelinjohtajana toimi Jukka Liikala !

3. Mikä merkitys mielestäsi ViVe:llä on kunnalle?

- Luulisin, että suuri, joka paikassa ainakin tiedetään maineikas seura Vimpelin Veto!

4. Muualla puhutaan, että Vimpelissä kaikki nivoutuu Saarikenttään. Millainen on mielestäsi kotiyleisönne?

- Loistava ja vaativa yleisö!

5. Mitkä ovat tavoitteenne tämän kauden miesten superpesiksessä?

- Mestaruus!

6. Mitkä ovat omat henkilökohtaiset tavoitteesi tällä kaudella?

- Kantaa kapteenin viittaa kunniakkaasti ja auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin Suomen mestaruuteen!

7. Naisissa Vimpelin Veto nousi korisliigaan, aiotko seurata talvella otteita? Mikä suhde sinulla on koripalloon?

- Mikä muuten on todella kovajuttu!! Kyllä ajattelin katsomoon mennä minkä ehdin. Aika vähän seurasin, mutta nousukarsinnoista jäi mukavat fiilikset,ja sain uutta syttyä lajiin!