Entisen Turun ja Porin läänin alueelle mahtuu tällä hetkellä kolme superpesiskaupunkia naisissa: Turku ja Pori suurimpina, mutta myös pieneltä monelle tuntuva, mutta sitäkin pippurisempi ja sisukkaampi Rauma.

Rauman Fera on muuttunut syksyn jälkeen Rauman Lukoksi.  Haasteet ovat uudet, mutta pelkokerroin ei ole kasvanut liian suureksi. Kauden 2011 joukkue esitellään samassa paletissa B-tyttöjen kanssa, joten joukkueessa on varmasti nuoruuden intoa ja otteluita sekä bussimatkailua kesään riittää. Pelinjohtajana toimii joukkueessa Juhani Rannikko, valmentajina Arto Felin ja Jarkko Poikela. Joukkueenjohtajana toimii Ilpo Valtanen, huoltajana Asko Kuivalainen ja fysioterapeuttina Tero Smedberg. Pelaajat ovat seuraavat: Katja Felin, Ida Henriksson, Jenna Kammi-Rahnasto, Miia Karppanen, Karoliina Koski, Enni Kylä-Kause, Susanna Kylä-Kause, Marjaana Liljeroos, Kaisa-Maija Loutti, Minttu Mäkinen, Elina Perkiönmäki, Sini Strander, Oona Suhonen sekä Loviisa Vaaheranta.

Turku-Pesis on perinteisesti tehnyt paljon yhteistyötä Laitilan seudulle. tulevan kauden kokoonpano koostuu seuraavista pelaajista: Päivi Aalto, Johanna Käkönen, Roosa Luoma, Meri Kylänpää, Enni Lamppu, Iina Lehkonen, Maija Merivalo, Marjukka Mäkinen, Meri Rasilainen, Sofia Saari, Oona Svärd, Katriina Toivanen ja Jatta Vuorinen. Pelinjohtajina ja valmentajina toimivat Timo Lamminen, Pekka Saukko sekä Ville Leistin. Huhtikuun 22. päivä otettiin voimain koitos turkulaisten ja raumalaisten välillä. Lukko taipui turkulaisille Raumalla lukemin 0-2 (0-2, 2-8).

Satakunnan toistaiseksi kovimman pesäpalloseuran mainetta Superpesiksen aikana naisissa on pitänyt yllä Porin Pesäkarhut.  Pesäkarhujen pelaajaluettelo on tuttuun tapaan ennakkoon kova, mutta yhtään ottelua ei ole kuitenkaan sarjassa vielä käyty eikä näin ollen sarjapisteitä jaettu. Pelaajisto on seuraavanlainen: Heidi Hakomäki, Emilia Harjunen, Milla Jakonen, Janni Joensuu, Elisa Järvenpää, Niina Koivunen, Heidi Kuusisto, Kaisa Kärkkäinen, Eveliina Lamminen, Meea Lehtinen, Milla Lindström, Emma Nieminen, Susanne Ojaniemi, Emma-Sofia Pajunen, Julia Peltola, Veera Svansjö, Carita Toiviainen ja Emmi Viitala. Pelinjohtajana toimivat Petri Kaijansinkko ja Jarmo Lehtinen. Fysiikkavalmennuksesta vetovastuu on joukkuessa Sami-Petteri Kivimäellä, nopeus/juoksuvalmennuksesta vastaa Harri Kivelä. Huoltajina ovat Roi Hermonen ja Leena Miettinen. Lääkärin pestiä hoitaa Jarkko Levola ja Perkiökankaan Tiia on joukkueen fysioterapeutti.

Supervuoroblogi toivottaa kaikille vappua sellaisenaan kuin sen itse kokee.