Ensimmäiset puolivälierät ovat takana. Sotkamossa ottelu keskeytettiin rankkasateen takia ensimmäisen vuoroparin jälkeen. Ottelusarja Jyväskylän Kirin ja Sotkamon Jymyn välillä aloitetaan alusta torstaina ja ottelutapahtumat käynnistyvät Sotkamosta, kuten suunnitelma aiemminkin oli.

Vimpelin Veto voitti ainoana kotijoukkueena tänään Kiteen Pallo-90:n 2-0. Avausjakso ratkesi kakkostilanteessa kiteeläisten harhaheittoon, jonka johdosta kokenut Antti Kuusisto toi voittojuoksun lukemin 2-1. Toisen jakson suhteen vierailijoiden murhenäytelmä jatkui samanlaisena. Joukkue johti jo lukemin 2-1, mutta sitten Henri Puputti toi harhaheitolla juoksun. Kiteeläisistä ykköspalkinnon pokkasi lukkari Toni Laakso ja kakkospalkinnon Pasi Kokkonen. Vimpelistä kakkospalkinnon nappasi myös lukkari eli Hannu Huuskonen ja ykköspalkinnon kahdeksan kärkilyöntiä kerännyt, yhden kunnarin ja kaksi tuotua juoksua saavuttanut Sami Haapakoski.

Toinen Etelä-Pohjanmaalla käyty ottelu pelattiin Koskenkorvan Urheilijoiden isännöimänä Ilmajoella. Avausjakso päättyi tasan 3-3. Tästä raahelainen Pattijoen Urheilijat sai intoa toiseen jaksoon . Tämä johti siihen, että ottelun toinen jakso meni vieraille lukemin 1-2.  Koskenkorvan Urheilijoista onnistumisia tänään keräsi kakkospalkittu kakkoskoppari Mikko Kytömäki ja kaksi lyötyä juoksua kerännyt kokenut sieppari Mikko Vainionpää. Vieraiden onnistujat olivat kolme lyötyä lyönyt jokerilyöjä Jukka-Pekka Vainionpää, jonka vahvaa kautta ei tänään ainakaan hidastettu. Ykköspalkinto meni Timo Kalliolle. Kallion saldo oli viisi kärkilyöntiä ja yksi tuotu juoksu.

Joensuun Maila vieraili Hyvinkään Tahkon vieraana legendaarisessa Pihkalassa. Huonoon kenraaliin eli vähän alavireiseen runkosarjan päätökseen ajautunut JoMa oli kuitenkin valmis puolivälieräsarjaan. Avausjakso meni vieraille 1-6 ja toinen 4-4. Näin kotijoukkue ei saanut avarasta kentästä kuin viisi juoksua. Aina se ei ole vähän, mutta vastustaja teki tänään siten kaksinkertaisen määrän.  Tahkon onnistujia oli kakkospalkittu Antti Vihtkari ja ykköspalkittu hurjassa lyöntivireessä oleva Juha Korhonen, joka löi tänään joukkueeltaan yhtä vaille kaikki juoksut. Mainittakoon, että nämä kaikki juoksut tulivat toisella jaksolla. Joensuun Mailan onnistujia oli kolmeen lyötyyn yltäneet jokerilyöjät Tommi Nissinen ja Aki Tervo, joista jälkimmäinen sai ottelusta mukaansa myös kakkospalkinnon. Ykköspalkinto meni sitä vastoin yhdeksän kärkilyöntiä keränneelle, kunnarin ja neljä tuotua juoksua keränneelle Lauri Kiviselle.

Ottelusarjat jatkuvat torstaina ilta kuudelta.