Avausjakso - 1.vuoropari

Lapuan Virkiä aloitti ensimmäisen sisävuoronsa vierasreissulla pirteästi, kun joukkue rakensi palottoman ajolähdön Saija-Maria Saarelle: Kolmosella Elina Mäki, kakkosella Emmi Viitala ja ykkösellä Enni Kylä-Kause. Saari ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä vaan löi joukkueelleen tärkeän avausjuoksun, mutta seuraavan lyöjän jälkeen tuli jo vuoronvaihto. Kirittärien avaus tuotti kahden palon ajolähdön: kolmospesällä Virpi Hukka, kakkkosella Emma Nieminen ja ykköspesällä Tiina Tolonen. Aino-Kaisa Mantereen yritys johti Hukan  haavoittumiseen, mutta ajo jatkui Kira Anderssonin tullessa lyömään, myös Nieminen haavoittui ja tämän jälkeen tuli viimeinen risti taululle.

2.vuoropari
Kumpikaan joukkue ei saanut toisella vuorolla mitään muuta merkityksellistä ehkä kuin sen, että Virkiän sisävuoro jatkuu kolmannessa mahdollisesti huonommasta kohdasta.

3. vuoropari
Virkiä rakensi kakkoskärjellään ajon: Emmi Liikala kolmosella, Sarita Heikkinen kakkosella ja Jenna Kammi-Rahnasto ykkösellä, joka päättyi Maija Kaappolan lyöntivuorolla paloon. Kirittäret rakensi omalla vuorollaan ajolähdön myös: Mira Kolehmainen oli valmiina juoksemaan kotiin, Laura Nuutinen kakkosella ja Nieminen ykkösellä. Tolonen ei kuitenkaan onnistunut avaamaan joukkueensa juoksutiliä.

4. vuoropari
Virkiä ei saanut lisäjuoksuja aikaan. Kirittäret rakensi tasoittavassa vuorossaan takapesät täyteen, kun joukkue järjesti Anderssonin kolmoselle ja Marjukka Urpelaisen kakkoselle, jonka jälkeen kokenut Johanna Vikman toi joukkueensa tasoihin. Hetkeä myöhemmin joukkueella oli paloton ajolähtö: Urpelainen kolmosella, Vikman kakkosella ja Noora Patrikainen ykkösellä. Jokeriksi vaihdettu kokenut Tolonen, joka löi joukkueelleen jaksovoiton.

Toinen jakso
1. vuoropari

Kirittärien sisävuoro alkoi ajolähdöllä, kun Nuutinen-Nieminen-Mantere trio selvitti tiensä pesille ja Tolonen ajolähtöä purkamaan: tuloksena 1-0, ajo jatkui Anderssonin lyöntivuorolla tuottaen toisen palon, kolmaskin ajolähtö tuli vielä Urpelaiselle, joka johti vuoron vaihtoon. Virkiä ei saanut tasoitusta aikaan tasoittavalla sisävuorollaan.

2. vuoropari
Kirittärien hyvät otteet ei saaneet jatkoa omalla sisävuorollaan eikä Virkiäkään tasoitusta.

3. vuoropari
Kirittäret rakensi yhden palon ajolähdön kärjellään, kun Hukka oli rientänyt jälleen kolmoselle, Nuutinen kakkoselle ja Emma Nieminen kolmoselle. Tiina Tolosen lyönti puhui jälleen ja taululle lukemat 2-0. Virkiä rakensi yhdellä palolla ajolähdön omassa sisävuorossaan: Saari kolmosella, Elina Mäki kakkosella ja Enni Kylä-Kause ykkösellä. Nuori Janette Lepistö kokeili kavennusta, mutta Saari paloi ja muut etenijät haavoittuivat  Mäkeä lukuunottamatta, joka kipitti kolmoselle. Viimeisenä lyöjänä ykköskolmostilannetta lähti hoitamaan Kaappola, joka ensin siirsi Heikkisen kakkoselle. Lisäjuoksuja ei kuitenkaan vuoroparissa tullut.

4. vuoropari
Kirittäret rakensi kärjellään ajolähdön: Hukka kolmosella, Nuutinen kakkosella ja Nieminen ykkösellä. Väkevän vireen Hippoksella löytänyt Tolonen löi jälleen Hukan kotiin lukemiksi 3-0. Hetkeä myöhemmin joukkueella oli toinen ajo, kun kolmosella oli Nieminen, Tolonen kakkosella ja Andersson kolmosella. Mantere ei saanut kuitenkaan lisäjuoksuja enää aikaan. Virkiän takaa-ajo alkoi yhden palon ajolähdöllä, kun Viitala oli kolmosella, Saari kakkosella ja Kylä-Kause ykkösellä. Kotiutustilanteeseen joukkue juoni yllätyksen, kun Mäki tuli lyömään, mutta tilanne kuivui kentän tyhjenemiseen kotipalon sekä haavoittumisten myötä. Kaappola löi jakson päätöslukemat 3-1, kun Sarita Heikkinen tuli kotiin. Kolmostilanteet 16-8 Kirittärille ja otteluvoitot nyt tasan 1-1. Yleisöä: 1432.