Supervuoro jututti Lappeenrannan Pesä Ysien Viivi Kainlauria ja Mansen Räpsän Jatta Vuorista.

Kainlauri%20Viivi_kivistojulius-normal.j
Iloinen tuulettaja Viivi Kainlauri Lappeenrannan Pesä Yseistä. Kuva: Julius Kivistö

1. Miten menee tässä vaiheessa harjoituskautta?

Viivi Kainlauri: Tässä vaiheessa menee oikein hyvin, käsi alkaa olemaan heittokunnossa pitkän kuntoutusjakson jälkeen, joten on päässyt ulkopeliäkin tekemään kunnolla. Etelän leiriltä palattiin juuri ja siellä saatiin joukkuetta hiottua entistä enemmän yhteen hyvissä olosuhteissa.

Jatta Vuorinen: Kiitos mukavasti menee, joten mielestäni pelit saisivat jo alkaa. Tosin lämpöä kaipaan ulos reippaasti lisää, että saa parhaasti peleistä kaiken irti. Ja pitäähän sitä joukkueenakin vielä hitsata pelillisiä asioita yhteen. But I´m ready!

vuorinenjatta_pitkanenmarko-normal.jpg
MansenRäpsän määrätietoinen vaihtajavirtuoosi Jatta Vuorinen. Kuva: Mikko Pitkänen

2. Milloin pääsette tai oletteko jo aloittaneet ulkona harjoituskauden?

Viivi Kainlauri: Tosiaan viikko oltiin Turkissa ja sieltä mennään ma 14.4. ensimmäisiin ulkotreeneihin Vanhikselle.

Jatta Vuorinen: Espanjan leirin ulkotreenejä ei varmaan lasketa, mutta lämmöstä kotiuduttua oli "luontevaa" jatkaa ulkona täällä Suomessa huhtikuun toisella viikolla. Nyt on pari kourallista koleita ulkotreenejä alla, minkä tuntee luissa ja ytimissä eli kesäkelejä kiitos.

3. Mitkä ovat seuranne tavoitteet tulevalle kaudelle?

Viivi Kainlauri: Meidän joukkueen tavoite on selviytyä kahdeksan parhaan joukkoon eli pudotuspeleihin. Tavoitteena on myös kehittää nuoria pelaajia kovapäisiksi naispesäpalloilijoiksi.

Jatta Vuorinen: Joukkueen sijoitustavoitteena on ehdottomasti pudotuspelit ja kotietu niihin olisi mielekäs bonus.

4. Mitkä ovat omat tavoitteesi tulevalle kaudelle?

Viivi Kainlauri: Oma tavoitteeni on pelata paras kausi tähän mennessä. Tavoitteena on myös tasaiset otteet niin sisällä kuin ulkona. Tehdä paikoista palot ulkona!

Jatta Vuorinen: Kuule nauttia pesäpallosta ja auttaa joukkuettani parhaan kykyni mukaan sekä tietysti pelata itsekin aina paremmin joka osa-alueella.

5. Mitä uutta on lupa odottaa sinulta kesällä?

Viivi Kainlauri: Jaa-a ainaki uudenlaisia tuuletuksia vois vaikka kehittää ja monipuolisuutta sisäpeliin. Ei sitä vielä tarkalleen tiedä mitä kesällä tapahtuu :D.

Jatta Vuorinen: Tekisi mieli vastata kunnari, mutta sitä ei kukaan silti odottaisi eli vihjaan, että "erilaisia vaihtolyöntejä ei oo koskaan liikaa"... ;)