Kouvolan Pallonlyöjät venyyti puolivälieräsarjansa viidenteen kamppailuun Jyväskylän Kiriä vastaan, kun se nappasi KSS areenalla voiton jaksoin 2-0 (8-2, 3-1). Kunnareita ei illan ottelussa nähty, mutta yli kaksituhatta katsojaa. Kolmostilanteet KPL:lle 22-6. Otteluvoitot ovat sarjassa nyt tasan 2-2.

Raahen Pattijoella, Rännärin pesäpallostadionilla käytiin vääntö Pattijoen Urheilijoiden ja Vimpelin Vedon välillä. Ottelun ratkaisu nähtiin tänään kotiutuskisassa, kun vierailijat saalisti ratkaisevan voiton tiellä välieriin. Ottelu päättyi jaksoin 1-2 (5-2, 2-12, 0-0, 2-3). Kunnareita ottelussa löi avausvuoroparissa kotijoukkueen Topi Kosonen ja vieraista toisella jaksolla Teemu Isoketo, Henri Puputti ja Mikko Kanala. Kolmostilanteet 15-30, yleisöä: 1649. Vedon vastustaja on avoin ja tulee olemaan jutun alun ottelusarjan voittaja. Toisessa välierässarjassa kohtaavat Joensuun Maila ja hallitseva mestari Sotkamon Jymy.

MansenRäpsä taipui Hämeenkyrössä pelatussa puolivälieräottelussaan Jyväskylän Kirittäriä vastaan jaksoin 0-2 (1-4, 2-5). Kolmostilanteet 12-19, kunnarit MansenRäpsän Camilla Kirsilälle ja Kirittärien Viivi Kainlaurille. Kirittäret kohtaavat välierissä Rauman Lukon ja viime syksyn mestari Lapuan Virkiän vastustaja on Porin Pesäkarhut.

Superpesiskarsinnassa Vihdin Pallo otti toisen voittonsa Hämeenlinnan Paukkua vastaan vierasottelusta jaksoin 0-1 (2-5, 4-4). Kunnarin ottelussa löi Vihdin Pallon Emmi Hytönen.