Superpesikseen mahtuu kaiken kaikkiaan lähes puolensadan kasvattajaseuran pelaajia. Tilaston kärjessä on Rauman Fera, Oulun Lippo ja Ylihärmän Pesä-Junkkarit kahdellatoista pelaajalla.

Eniten oman joukkueen kasvatteja on naisten välieräjoukkueista Lapuan Virkiällä 5 ja Lappeenrannan Pesä-Yseillä.  Lappeenrannalla ei ole omia kasvatteja muualla, kun Virkiällä niitä on toiset viisi. Porin Pesäkarhuilla on kuusi kasvattia kaikkiaan suprepesiksessä, joista neljä pelaa Porissa.  Jyväskylän Kirittärillä on neljä kasvattia omassa joukkueessaan, tosin kaiken kaikkiaan Jyväskylässä pesäpallo-oppia on saanut yksitoista pelaajaa.

Lisäksi erityisen mielenkiintoista oli tehdä havainto siitä, että Superpesikseen mahtuu kaksi pelaajaa, joiden juuret ovat Lapin läänissä. Toinen heistä on Kirittärien mainio lukkari Kaisa Salmela, joka on Simon Kirin kasvatti.

Tilastot perustuvat kuitenkin runkosarjan otteluihin.  Superpesisjoukkueiden perässä on lisäksi prosenttiluku, joka kuvaa oman seuran kasvattien osuutta nykyjoukkueessa sekä pelaajien lukumäärä, jotka pelaavat muussa Superpesisjoukkueessa.

12 Fera, Rauma (64,3%, 3), Oulun Lippo 47,62% ,2) ja Ylihärmän Pesä-Junkkarit (40% ,6)

10 Lapuan Virkiä (35,7%, 5)

8 Tyrnävän Tempaus

7 Ilmajoen Kisailijat, Joensuun Maila, Seinäjoen Maila-Jussit ja Viinijärven Urheilijat (35,3% ,1)

6 Jyväskylän Pesis ja Porin Pesäkarhut (28,6% , 2)

5 Kajaanin Pallokerho, Lappeenrannan Pesä-Ysit (kaikki pelaavat Pesä-Yseissä), Turku-Pesis (kaikki pelaavat Turku-Pesiksessä)

4 Jyväskylän Kiri, Kiteen Pallo-90,  Puurtilan Kisa-Pojat jaSiilinjärven Pesis (14,3%, 2)

3 Haminan Palloilijat, Hämeenlinnan Paukku, Kempeleen Kiri, Pattijoen Urheilijat ja Ulvilan Pesä-Veikot.

2 Hyvinkään Tahko, Iin Urheilijat, Imatran Pallo-Veikot, Kiimingin Urheilijat, Kuhmon Kiva-Pesis, Oulunsalon Vasama, Reisjärven Pilke, Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto.

1 Haapajärven Pesä-Kiilat , Hämeenkyrön Räpsä, Ikaalisten Tarmo, Jyväskylän Valo, Kauhajoen Karhu, Kemijärven Urheilijat, Konneveden Urheilijat, Lahden Mailaveikot, Laitilan Jyske, Ruskon Pallo-67, Sievin Sisu, Simon Kiri, Suomussalmen Rasti, Vantaanjoen Juoksu, Vetelin Urheilijat ja Ylöjärven Pallo.