Kamattaret järjesti viimeisessä alkuturnauksessa superpaukun viime viikonloppuna. Ensimmäisessä ottelussa joukkue kyykytti viime vuoden kesäpelien runkosarjakolmosen yhden juoksun erolla, kun se voitti hiljattain uuden pelinjohtajan Jarmo Anian johdolla peliin tulleen Rauman Lukon. Väkevästi oman kaupungin juniorimyllyyn luottava kankaanpääläisryhmä voitti ottelun jaksoin 0-1 (1-1, 0-1).  Joukkueen juoksut löi Annika Koivuniemi ja Sanna Koivuniemi. Etenemisen kotipesän turviin ilman paloja hoitivat Laura Jokinen ja Elisa Salonen. Lukon ainoan juoksun löi Enni Kylä-Kause ja toi Sini Strander.

Kankaanpääläisryhmä ei tyytynyt alkulohkossaan yhteen yllätykseen. Seuraavana joukkue kellisti viime vuosien kultaryhmän Lapuan Virkiän. Avausjakso meni tiukkaakin tiukemmin Kamattarille, mutta toisella jaksolla kumpikaan joukkue ei lyönyt juoksuja. Näin ollen pelin lopputuloksena oli 1-0 (3-2, 0-0). Koivuniemen kaksikosta Annika löi tällä kertaa kaksi juoksua. Virkiän juoksut löi Eveliina Toppari ja Emma Kiviniemi. Näin ollen Kamattaret varmisti lohkovoiton ja välieräpaikan viikonlopun lopputurnaukseen.

Lohkon otteluohjelmaan yllättäen raumalaisille ja lapualaisille jäi päätösotteluun jumbofinaali ja pienimuotoinen maineen palautus. Lohkon tiukat ottelut saivat jatkoa. Lopulta Rauman Lukko voitti Virkiän jaksoin 2-1 (2-3, 1-0, 2-1). Lukon juoksuista kaksi löi Kylä-Kause ja Virkiälle saman verran takoi Maaret Ahonen.

Välierissä viikonloppuna kohtaavat Kankaanpäästä Kamattaret ja Porin Pesäkarhut sekä toisessa kamppailussa Jyväskylästä Kirittäret ja liperiläinen Viinijärven Urheilijat. Vieläkö yllätykset jatkuvat? Nämä ottelut ovat nähtävillä Kuopiossa.