Monta vuotta naisten superpesiksessä Satakuntaa hallinnut Porin Pesäkarhut matkusti tänään Rauman Lukon vieraaksi. Pesäkarhujen saldo näytti ennen ottelua kolmea kolmen pisteen voittoa. Lisäksi porilaisten kausi oli alkanut juoksujuhlien suhteen hurjasti. Tänään Pesäkarhut tekivät viisi juoksua, joka riitti jaksotappioon sekä tasapelijaksoon ja pitkään kotimatkaan Satakunnassa 8-tiellä. Avausvuorolla vieraat menivät 0-1 johtoon, mutta kotijoukkue ei lannistunut . Avausjakson sankari oli Enni Kylä-Kause kahdella lyödyllä juoksulla ja toisella jaksolla Sini Strander löi tasoitusjuoksun. Porilaisten osalta Hanna Hirvikoski toi kaksi juoksua. Jaksot päättyivät 4-3 ja 2-2.

Etelä-Pohjanmaan lakeuksille oli saapunut Ylihärmän Pesis-Junkkareille kaukaa vieraita, kun Lappeenrannan Pesä-Ysit olivat lähteneet aikaisin bussiin. Pitkä matka toi kuitenkin pelinälkää ja 0-2 voiton. Vieraiden juoksumyllystä vastasivat kunnarin ja kolmen lyödyn lisäksi neljä juoksua tuonut Iina Lehtonen. Etenijänä oli vahvana Essi Pehrman, joka toi kolme juoksua. Jaksovoitot 2-10 ja 0-5 eivät jättäneet selittelyille sijaa.

Sarjanousija Kempeleen Kiri otti tänään kautta aikaen ensimmäisen superpesisvoiton ja heti kerta heitolla kolmen pisteen verran, kun Seinäjoen Peto-Jussit oli saapuneet Pohjois-Pohjanmaalle. Meri Kontu löi molempien jaksojen voittojuoksut. Lisäksi Kiristä onnistuivat kaksi juoksua tuomaan Jenni Jussila ja Laura Kangas. Jaksot päättyivät 4-1 ja 1-0.

Sarjajohtoon siirtynyt, hallitseva mestari Lapuan Virkiä vieraili Vihdissä. Toinen sarjanousija Vihdin Pallo ei onnistunut yllättämään lapualaisia. Ainoa ilon aihe vihtiläisille oli avausjaksolla Neea Virtasen kunnari, joka tasoitti hetkeksi tilanteen lukemiin 1-1. Lopulta Virkiä voitti avausjakson lukemin 1-3. Toisella jaksolla Virkiä takoi avausvuoroa lukuunottamatta juoksuja. Lyöntejä kertyi toisella vuoroparilla kaksi, kolmella neljä ja viimeisellä vuorolla vielä yhden juoksun. Vihtiläiset eivät saaneet tiukasta ulkopelistä yhtään juoksua enää toisella jaksolla. Kokenut Tanja Vehniäinen löi neljä juoksua ja Salla Pollari kaksi. Etenijöistä Eveliina Toppari toi kaksi, aivan kuten Paula Salorantakin. Saloranta löi lisäksi yhden juoksun. Jaksot päättyivät lukemiin 1-3 ja 0-7.