Koskenkorvan Urheilijat lähtivät palauttamaan kotietua takaisin Etelä-Pohjanmaalle, kun tie kävi Rännärille raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden vieraaksi. Pattijoen apatiaa kotikentällä kuvaa hyvin kotiutustilanteiden määrä. Joukkueen viisi kolmostilannetta on vahvana ja tasaisena sisäpelijoukkueena määrä, joka kertoo oleellisen, mutta jotain on pielessä, kun kertaakaan miestä eivät saaneet kotiin koko kahdeksan vuoroparin aikana kuin vuoroparin vaihtoa varten ainoastaan. Tilastot ovat kuitenkin kummallisia, vaikka Koskenkorvalle merkittiin kahta vaille kaksikymmentä kolmostilannetta ja yhdeksän juoksua, ei sekään kerro koko totuutta, koska vierailijat tekivät juoksunsa kahden vuoroparin aikana. Koskenkorvasta palkittiin I-palkinnolla Juha Puhtimäki ja kakkospalkinnolla Mikko Vainionpää. Kotijokkueen palkitut: I-palkinto Joonas Eirolalle ja II-palkinto Timo Kalliolle. Jaksot vieraille 0-2 (0-8, 0-1)

Sotkamossa alkaneissa puolivälierissä Jyväskylän Kiri joutui vastaanottamaan kunnareita. Avausjaksolla Sotkamon Jymyn Immo Rautiaisen tyhjään kenttään lyöty kunnari avausjuoksuksi oli merkki oivallisesta vastuunkannosta, mutta kaksoisveli Kosti ei jäänyt Immoa huonommaksi. Kosti kaksi vuoroparia myöhemmin löi ajolähtötilanteesta kunnarin. Toisella jaksolla upean kauden pelannut nuori mies Jere Vikström vielä löi viimeisessä vuoroparissa kunnarin. Toisin kuin Pattijoella, kotijoukkue takoi 28 kolmostilannetta. Vieraiden neljä kolmostilannetta kuvaavat kainuulaisten vahvaa sisäpeliä, mutta kärkilyöntiprosentti 41 mairittelee Kirin otteita.  Kakkospalkinnon vieraista sai kakkosvahti Hannu Kiukkonen ja ykköspalkinnon lautasen herra Perttu Hautala. Jymyn palkitut olivat 1+0/4 merkkauttanut Immo Rautiainen, joka sai kakkospalkinnon ja ykköspalkinnon veljensä Kosti Rautiainen 1+3/1 tehoin. Näin ollen kakkospuolen ulkopelaajat keräsivät neljästä palkinnosta kolme: Se on kova juttu se! Ottelu itsessään päättyi jaksoin 2-0 (8-1, 6-1) Sotkamon Jymylle.

Kiteen Rantakentällä ajoittain tiukasti ahtaalle Vimpelissä pistänyt kotijoukkue oli varmaan käärmeissään muutamista omista virheistään avausottelun jäljiltä. Tänään harvalukuinen kotiyleisö ei kuitenkaan voittanut tiukkaa televisio-ottelua, vaikka Kiteen Pallo-90 aloittikin lyöntitehtailun. Toisella vuoroparilla Toni Laakso löi Topi Hurskaisen kotiin, mutta täyttävällä vuoroparilla Vimpeli teki tarvittavat juoksunsa jaksovoittoon. Vedosta Ville Hotakainen näet löi Tuomo Lönnmarkin ja Sami Haapakosken kotiin. Toisella jaksolla vieraat tekivät seitsemän, kun kiteeläiset joutuivat tyytymään yhteen. Kavennusjuoksun 1-6 löi Matti Latvala, jonka avulla Jussi Hurskainen toi juoksun. Ainutlaatuisen Vimpelin Vedon lyöntijärjestyksen seasta palkinnot menivät numerolla 3 pelanneella Antti Kuusistolle (hänen numero ei ole vieras, hän sai kakkospalkinnon) ja ykköspalkinto kakkonen hihassa pelanneelle Hotakaiselle, joka toisella jaksolla toi kaksi juoksua avausjakson lyötyjensä lisäksi. Kiteen Pallosta II-palkinto meni Toni Laaksolle ja I-palkinto Topi Hurskaiselle. Ottelu siis vieraille lukemin 0-2 (1-2, 1-7). Mainittakoon, että Kiteellä TV-ottelua katsoi VAIN 552 katsojaa. Syy saattaa olla siinä, että Kiteen Pallo-90:n pelaajista Jussi Mielonen ja Simo Rahunen ovat olleet tänään autokolarissa, joista Rahunen on tänään pelannut. Voimia täältä molemmille pelaajille, mutta myös ottelun televisioinnissa ja vesisateessa.

PS: Se erikoinen Vimpelin Vedon lyöntijärjestys meni näin: 1. Sami Haapakoski, 2. Ville Hotakainen, 3. Antti Kuusisto, 4. Henri Puputti, 5. Hannu Huuskonen, 6. Mikko Haukkala, 7. Matias Rinta-aho, 8. Severi Lassila, 9. Tuomo Lönnmark, 10. Jere Dahlström, 11. Sami Parttimaa ja 12. Janne Mäkelä.

Pirteästi aloittanut Joensuun Maila jatkoi siitä, mihin jäi tiistaina. Avausvuoroparin kolme lyötyä juoksua ei kuitenkaan riittänyt jaksovoittoon, kun vierailija Hyvinkään Tahko voitti jakson 3-5. Vieraiden kaksi tikkiä löi Aleksi Mäkelä, joista jälkimmäinen oli miehen kunnari. Aiemmin Mäkelä oli jo tuonut ottelun avausjuoksun, jonka löi Taneli ”perheen nuorimmainen pesäpallovesa” Rantatorikka.  Toinen jakso oli kotijoukkueen 3-1 voitto, jota pohjusti Lauri Kivinen kahdella tuodulla juoksulla.  Mainittakoon, että Taneli löi Tahkon ainoan ja kotiin tuli Kankaanpään Mailasta kesken kauden lähtenyt Antti Vihtkari.  Supervuorossa joukkueet eivät tehneet juoksuja. Kotiutuskisa alkoi kotijoukkueen lyöntivuorolla, joka sai kaksi juoksua. Lyönnit Aki Tervolle ja Jaakko Heikkiselle, kotiutukset Joni Nousiaiselle ja Mika Väisäselle.  Hyvinkään Tahko onnistui Riku Rantasen lyönnillä kotiuttamaan Antti Vihtkarin. Mainittakoon, että Tahkon viimeinen kotiutuslyöjä oli Simo "Iso-Kello" Eerikäinen (ennen tätä päivää 61+963 lyötyä juoksua ja ikää vain 42 vuotta, mies parhaassa pesäpalloiässä). Vieraiden ykköspalkinto Taneli Rantatorikalle ja kakkospalkinto Juha Korhoselle ja kotijoukkueesta ykköspalkinto Lauri Kiviselle ja kakkospalkinto Aleksi Rautiaiselle.  Jaksot siis Joensuun Mailan ja Hyvinkään Tahkon ottelussa kertauksena 2-1 (3-5, 3-1, 0-0, 2-1).

PS: Näin ollen Rautiaisten kaikki kolme veljestä nappasivat palkinnon illan otteluistaan.