Tänään yhdeltätoista Hyvinkäällä alkaneessa tyttöjen itä-länsi-ottelussa nähtiin etenkin lännen tiivistä ulkopeliä. Avausjakso ratkesi yhteen juoksuun neljännen tasoittavalla vuorolla, kun lännen joukkueessa pelaava Kempeleen Kirin Henna Juka toi voittojuoksun. Juoksun löi Anni Harjunen Porin Pesäkarhuista.

Toisella jaksolla nähtiin ensin kaksi vapaataivalta, kun länsi meni avausvuorossaan johtoon  Kankaanpään Mailan Anniina Kiviharjun tuodessa juoksun. Tasoittavalla idän otteluna inoan juoksun toi Jyväskylän Pesistä edustava Essi Ahonen. Lännellä tiivis ulkopeli jatkuikin tästä ottelun loppuun. Toisen alussa sama pari kuin avausvuoron lopussa teki johtojuoksun eli Anni Harjunen löi Henna Jukan kotin. Päätöslukemat 1-3 neljännen alussa löi Kempeleen Kirin Eveliina Kesti, kotiin tuli Rauman Lukon Marjut Rantanen.

Näin ollen ottelu lännelle jaksoin 2-0 (1-0, 3-1). Kolmostilanteet ottelussa lännelle 11-16, yleisöä paikalle saapui 1013.