... Jyväskylän Kirittäret , Porin Pesäkarhut ja Viinijrven Urheilijat varmistivat tänään jatkopaikkansa, kun sitä vastoin Rauman Lukko ei onnistunut sarjaa laittamaan poikki Lapualla Virkiää vastaan.

Päivän avausjuoksun löi Ylihärmän Pesis-Junkkareiden Marianne Reinikka Jyväskylän Kirittäriä vastaan, kun kotiin kiiruhti Mirka Rintamäki, joten kerrotaan siitä ottelusta ensin. Kokenut jyväskyläläisjoukkue vastasi tähän neljällä juoksulla. Vahvaa sisäpeliä Kirittäret jatkoikin jakson loppuun, kokonaisuudessaan juoksuja kertyi kaksitoista vieraiden avausvuoroparissa saatua ainoaa juoksua vastaan. Avausjaksolla viisi lyöntiä löi Susanna Puisto ja kunnarin sekä neljä tavallista Marjukka Mäkinen. Toisen jakson Kirittäret voittivat 6-0. Toisella jaksolla Johanna Vikman löi kolme juoksua. Avausjakson tehonaiset palkittiin kotijoukkueesta, kun ykköspalkinto meni Susanna Puistolle ja kakkospalkinto Marjukka Mäkiselle. Vierasjoukkueeesta palkintojen jaosta vastaava toimikunta valitsi ykköspalkinnolla Jutta Korkiamäen, joka löi 6/6 kärkilyöntiä ja saattoi näillä itsensä ykköspesään. Kakkospalkinnon sai 5/7 kärkilyöntiä takonut Tanja Tuomela. Katsojia Hippoksella oli 641.

Lapuan Virkiä heräsi taistelemaan kotikentällä jatkopaikasta, kun 681 katsojaa oli tullut kannustamaan vaisusti puolivälieräsarjan aloittanutta Virkiää. Avausjakso päättyi Virkiälle 3-0. Kaksi kertaa mailan varressa kotiutuksessa onnistui jokerilyöjä Tanja Vehniäinen. Rauman Lukon jännitys näkyi toisen jakson avausvuorossa, kun heidän tasoittavalla vuorolla kävi viides lyöjä, kun kolmas palo tuli. Virkiän toisen jakson avausjuoksusta toisen vuoroparin alussa vastasi etenijänä Paula Saloranta, lyöjänä oli Salla Pollari. Vehniäinen jatkoi toisella jaksolla hyvää iltaansa lyömällä kaksi juoksua ja sai ottelusta ykköspalkinnon. Saloranta toi kaikkiaan ottelussa kolme juoksua, kahteen ylsivät Sanna Luoma ja Emmi Viitala, joka keräsi kakkospalkinnon.  Rauman Lukon ykköspalkittu oli Miia Karppanen ja kakkospalkittu Marjut Rantanen.

Porin Pesäkarhut löi Vihdin Pallon 5-0 avausjaksolla kotikentällään. Parhaat tehot avausjaksolla keräsi yhden lyödyn ja yhden tuodun juoksun Kaisa Salmela sekä kaksi tuotua juoksua saalistanut Kaisa Kärkkäinen. Toisella jaksolla kotijoukkue jatkoi vakuuttavasti etenkin ulkovuorolla, kun vihtiläisillä kävi vain kuusi pelaajaa sisävuorolla lyömässä. ”Kunnari-Kärkkäinen”  jatkoi kunnareitaan, kun kotiutti ottelusarjan kolmannella kunnarilla Milla Lindströmin toisen jakson toisella sisävuorolla. Lopulta toinen jakso päättyi 6-0. Ykköspalkinto meni vieraista Vihdin Pallon kärkietenijä Johanna Tallgrenille ja kakkospalkinto numero kakkoselle, Virpi Hukalle. Kotijoukkueen palkitut olivat 1+2/4 lyöntiä kerännyt Kaisa Kärkkäinen ykköspalkinnolla ja kakkospalkinnolla Jenni Rahikainen. Katsojia Porissa oli upeat 1302.

Viinijärvellä sitä vastoin Lappeenrannan Pesä-Ysit heräsivät ja voittivat avausjakson 1-2, kun Salla Risku löi kunnarin ja kotiutti samalla Essi Perhmanin. Viinijärven Urheilijoiden ainoasta vastasi Maija Kaappola lyödessään Maria Heikkisen kotiin. Toisen jakson ainoan juoksun löi Kaappola, kotiutuksesta tällä kertaa vastasi Anu Pulkkinen. Supervuoro päättyi 0-0 ja kotiutuskisa Viinijärven Urheilijoille lukemin 2-0. Palkintokaappiin täydennystä vieraista saa mukaansa kakkospalkinnon verran Hanni-Mari Ruuskanen ja ykköspalkinnon osalta Salla Risku. Kotijoukkueesta vastaavat muistot ottelusta saavat kakkospalkinnon osalta Noora Jantunen ja ykköspalkinnon osalta Niina Härkönen. Katsojia Viinijärvellä oli 1136.