Toisen jakson aloitti Liitto sisällä. Ensimmäinen vuoro oli värikäs ja juoksutili auki, kun Sotkamon Jymyn Toni Kohonen hyödynsi lyönnillä Vimpelin Vedon Mikko Kanalan höpläyksen, etenijänä Sami Haapakoski myös Vedosta tuli kotiin. Avausvuoron helmi oli silti Teemu Isokedon läpilyönti. Kunnaria ei ihan mies juossut, mutta Kankaanpään Mailan mies paloi niukasti kolmoselle, tästä ehkä ottelun toistaiseksi parhaat yleisöaplodit. Lehdistön vuoro oli sitä vastoin lyhyt, nopeat palot.

Liiton toinen vuoro sisällä oli hieno, kun Alajärven Ankkurien oma kasvatti, Koskenkorvan Urheilijoissa pelaava Tuomas Tallbacka löi takaa läpi. Tuojina Pattijoen Urheilijoiden Timo Kallio ja Sotkamon Antti Hartikainen. Joukkueelle neljännen juoksun löi vielä Vimpelin Vedolle kärkietenijänä lähinnä tunnettu Haapakoski, kotiin tuli kainuulaisjoukkueen moniosaaja Aki Orava. Lehdistön takaa-ajo alkoi hyvin toisen tasoittavalla, kun Koskenkorvan Urheilijoiden Juha Niemi löi illan toisen pienen, tällä kertaa ykkösrajanäpyllä ehti kotiin Vimpelin viime vuoden tulokaspelaaja Mikko Kanala.

Neljännen alussa toisella jaksolla bloggaajan toimintaa tuli häiritsemään tärkeä puhelu, joka tällä kertaa meni harrastusten tielle. Tärkeysjärjestyksen vuoksi en lopettanut puhelua. Kuitenkin neljän juoksun vuoro jäi hieman puolitiehen. 5-2 löi joka tapauksessa Sotkamon Jymyn Roope Korhonen, ja Vimpelin Henri Puputti toi. Tämän jälkeen juuri mainittu puhelu esti nähdä lukemat 6-2 ja 7-2, mutta vuoron lopussa vielä Sami Joukainen Kouvolan Pallonlyöjistä löi vielä Pattijoen Kallion kotiin ja lukemat oli viimeiseen vuoroon lähdettäessä 8-2.

Lehdistön viimeisessä vuorossa palotonta ajolähtöä aluksi yritti selvittää päivän aikana hyvin lyhyitä lyönnyt Niemi, mutta tulos oli tällä kertaa kolme takalaitonta. Hyvinkään Tahkon Juha Korhonen jatkoi ensin takalaittomalla, mutta sitten löi Jyväskylän Kirin Juho Määttälän kotiin lukemiksi 8-3, sen jälkeen Juha-Matti Sirviö Joensuun Mailasta löi entisen seurakaverinsa Sami Partasen kotiin 8-4 lukemiin. Partasen nykyinen seurahan on Kouvolan Pallonlyöjät. Nämä lukemat jäivät loputulokseksi, näin ottelu ennakkosuosikki Liitolle 2-0.

Molempien joukkueiden parhaat saa tämän päivän osalta suoran valinnan Itä-Länteen, nämä ovat Jyväskylän Kirin Juho Määttälä Idän joukkueeseen ja Lännen joukkueeseen lähteen Sami Haapakoski. Kolmostilanteet meni Liitolle 19-14. Katsojia ottelussa oli kaiken kaikkiaan 1743.