Ei ihan unelmajoukkue, mutta talouden kurimuksen ja tiukan ohjeistuksen säätelemänä voi tehdä Pesispörssissä itselleen joukkueen, johon voi koota mielenkiintoisen joukkueen ja kauden aikana seurata, kuinka oma joukkue menestyy.

Omasta joukkueestani ei ihan sellaista tullut, mitä ajattelin, mutta sain siihen kuitenkin nostettua sellaisia pelaajatyyppejä, joita itse arvostan. Kolme pelaajaa pelissä on nostettu yli 50 000 euron arvoiseksi. Nämä ovat Vimpelin Vedon kärkikaksikko Sami Haapakoski ja Henri Puputti sekä Sotkamon Jymyn Roope Korhonen. Yli 40 000 euron kastiin peli nostaa Kouvolan Pallonlyöjien jokerin Sami Joukaisen, Pattijoen Urheilijoiden pesävahti Timo Kallion, Koskenkorvan Urheilijoiden paitaan siirtyneen lyöjäjokeri Juha Niemen sekä Sotkamon Jymyssä pelaavan Jani Komulaisen.  Näistä lajin supertähdiksi määritellyistä pelaajista itse valitsin yhden, koska talous pelissä on tehty todella tiukaksi. Tämä lisää mielestäni paljon mielenkiintoa pelissä.

Halvimpia pelaajia ovat 2000 euron pelaajat. Siinä onkin leveää haitaria, kun peilaa juuri tuonne toiseen suuntaan. Näin ollen nuoret ja toistaiseksi kokemattomat pelaajat voivat kauden aikana näpäyttää pelintekijä Mikko Pirhosta ja pelata itsensä omien alueiden lehdistön suosikeiksi. Omassa kahdentoista pelaajan listassa on pelaajia kahdeksasta eri  superpesisjoukkueen pelaajista.


Joensuun Mailassa nykyisin pelaavan Jaakko Heikkisen arvo
pelissä on 12950 €. Näin ollen pelissä lienee aika voimakas
sisäpelipainotus.

Pelin löydät täältä.