Supervuoro pyrkii tavoittamaan niin miesten kuin naisten superpesis joukkueiden pelinjohtajat ennen kauden alkua. Jokaiselle on lähetetty samat kysymykset. Julkaisen niitä tässä hiljalleen. Ensimmäisenä vastaukset tulivat naisten superpesikseen nousseen helsinkiläisen Roihu-Pesiksen pelinjohtajalta Matti Piriseltä.

1.  Mitkä ovat tulevan superpesiskauden tavoitteenne?

-  Sijoituksellinen tavoite on pudotuspelipaikan saavuttaminen. Tämä pitää sisällään sen, että haluamme tehdä pitkäjänteistä työtä siten, että Roihu tullaan näkemään Superissa tulevinakin kausina. Tämän lisäksi on tottakai pelillisiä tavoitteita, joista suurin lienee varmasti Superpesiksen kovempaan pelitempoon ja vaatimustasoon tottuminen. Pelaamisen täytyy olla huolellisempaa ja omaa tekemistä on pystyttävä suunnittelemaan etukäteen paremmin.

2.  Onko teillä farmisopimusta minkään seuran kanssa?

- Roihulla ei ole farmisopimusta. Superin kokoonpanoon mahtumattomat pelaajat pelaavat kakkosjoukkueessa suomensarjaa.

3.  Mihin erityisasiaan pelissänne uudella kaudella kannattaa kiinnittää huomio?

- Ulkopelin pitävyyteen on kiinnitetty paljon huomiota niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Sisäpelissä on panostettu siihen, että olemme uutena joukkueena ja uusina Superia pelaavina pelaajina vastustajalle yllätyksellisiä ja siten alati vaarallisia, mutta sisäpelin täytyy tästä huolimatta olla järjestelmällistä.

4. Kuka tai ketkä uudet pelaajanne tulevat nousemaan  tällä kaudella suuren yleisön tietoon?

- Nostaisin esille viime kauden B-tyttöjen joukkueesta vanhentuneet Henni Kauppisen, Anna Hellstenin ja Jenni Vinnarin. Heille on tarjolla suurta vastuuta myös naisten Superpesiksessä.

5. Ketkä joukkueessanne ovat teidän joukkueen omia kasvatteja tulevalla kaudella?

Emilia Huutoniemi, Kaisa Höglund, Anu Kentala, Veera Kähönen, Johanna Pakarinen, Eeva Partanen, Venla Rapila, Saana Rasimus, Jaana Vapaavuori ja Jenni Vinnari. 17 pelaajan harjoitusringistä omia kasvatteja on siis 10.

6.  Veikkaus mitalikolmikosta:

1. Lapua
2. Pori
3. Lappeenranta

Lisäksi sarjassa naisten superpesiksen osalta ollut

Jarkko Pokela, Rauman Lukko
Armi Ahola, Jyväskylän Kirittäret
Marko Hovi, Porin Pesäkarhut
Juha Antikainen, Mansen Räpsä
Jarkko Kokko, Kempeleen Kiri
Ari Väistö, Viinijärven Urheilijat
Jukka Mäkinen, Lappeenrannan Pesä Ysit
Markus Meriläinen, Vihdin Pallo
Niina Sippola, Vuokatin Veto
Jukka Liikala, Lapuan Virkiä
Timo Lamminen, Turku-Pesis