Pattijoen Urheilijat järjestivät tänään kotiottelunsa it-kaupunki Oulussa. Raksilan pesäpallostadionille saapui vieraaksi Kainuun kultajunaksi tituleerattu Sotkamon Jymy. Pattijoen Urheilijoiden Twitterpäivittäjä veisteli hiukan ennen ottelun alkua, että aikovat mennä kultajunan raiteelle. Vauhdikas juna huristeli tänään raahelaisille aivan liian lujaa eikä kyytiin tällä kertaa raahelaisia mukaan mahtunut. SoJy voitti ottelun jaksoin 0-2 (1-3, 3-6).

II Saku Hakkarainen

Jyväskylän Kirin ja Kankaanpään Mailan koitos tarjosi supervuoroon asti draamaa. Ottelu päättyi 1-2 (1-2, 4-3, 0-3). Avausjakso meni tiukassa tahdissa vieraille. Toinenkin jakso oli menossa vieraile, mutta kolmannen täyttävällä kotijoukkue sai tasoittavan ja voittojuoksun harhaheitolla. Supervuoro ratkesi lopulta vieraiden Jonne Kemppaisen läpilyönnillä.

II Jouni Itävalo

Kouvolassa kauden alun kriisijoukkue Kouvolan Pallonlyöjät pelasi pirteästi, kun vierailijana oli Alajärven Ankkurit. Kotijoukkue voitti ottelun 2-0 (4-2, 9-5). Vieraiden pelaajista Jouni Koskela pelasi sataprosenttisen sisäpelin, tuoden 3 juoksua. Lisäksi jokeri Tomi Lehesvuori löi kolme. Voiton avaimia kymenlaaksolaisille lienee tänään ollut vahvasti uudistunut lyöntijärjestys. KPL:sta Sasu Toikka löi yhden kunnarin, kolme tavallista ja toi kaksi juoksua. Vieraiden kakkospalkittu oli muuten lukkari Janne Heimonen, joka on lainassa parhaillaan alajärveläisjoukkueessa Vimpelin Vedosta.

II Janne Heimonen

Kiteellä käytiin Pohjois-Karjalan paikalliskamppailu Kiteen Pallo-90:n ja Joensuun Mailan välillä. Ottelu olikin paikallisottelun arvoinen tasaisuduellaan, ensimmäinen jakso meni vieraille 2-3 ja toinen päättyi tasan 5-5, joten koko ottelu Joensuun Mailalle jaksoin 0-1. Kärkilyöntiprosentitkin olivat tasan 52-52. Molempien joukkueiden kolmospolttajat löivät kunnarit mieheen eli kotijoukkueen Simo Rahunen sekä vieraiden Henri Litmanen. Identistä ulkopelipaikkojen lisäksi heillä on, että molemmat pelasivat numerolla 3 tänään.