Nyt on saatu sitten lopulta neljä joukkuetta välieriin niin naisten kuin miesten superpesikseen. Tänään varmistui naisten puolelta viimeinen joukkue, kun Lapuan Virkiä murskasi viidennessä puolivälierässä Rauman Lukon. Avausjakso päättyi 4-1 ja toinen hurjiin 13-0 lukemiin. Näin ottelu 2-0 jaksoin Etelä-Pohjanmaan naisille ja välieriin jatkaa lapualaiset. Katsojia ottelussa oli 905. Ensimmäisen jakson avausjuoksun toi vieraiden Tiina Andreasen, jonka kotiin löi Enni Kylä-Kause, joka oli joukkueensa paras lyöjätilastossa koko kausi huomioiden.

Tasaisessa Virkiän sisäpeliosaamisessa ilman lyötyä tai tuotua juoksua jäivät tänään ainoastaan Suvi Huhtanen ja Emmi Liikala. Virkiälle avausjaksolla tasoituksen löi. Heli Viinamäki, kotiin riensi Emmi Viitala. Lisäksi Tanja Vehniäinen löi kunnarin ja samalla lyönnillä kotiin tulivat Sanna Luoma ja Viinamäki.

Toisella jaksolla lapualaisia tahmeus vaivasi vaan avausvuoron. Toisella vuoroparilla Luoman kunnarin mukana kotiin tulivat Paula Saloranta ja Emmi Viitala. Seuraava kunnari tuli vähän ajan päästä, kun Maaret Ahonen löi kotiin Luoman ja Saija-Maria Saaren kotiin. Vuoroparissa nähtiin vielä kaksi juoksua, kun harhaheitto toi kotiin Ahosen ja Salla Pollarin lyönti Raumalla viime kauden lukkarina pelanneen Jenna Kammi-Rahnaston.  Kolmannessa vuorossa Pollari kotiutti Tiia Koivuniemen. Neljännessä vuorossa Luoma kotiutti jälleen Salorannan ja Viitalan, Koivuniemi Luoman ja Vehniäinen Koivuniemen.

Ottelun palkitut tänään olivat Rauman Lukosta ykköspalkinnolla Enni Kylä-Kause ja ja kakkospalkinnolla Miia Karppanen. Kotijoukkueesta ykköspalkinto meni Sanna Luomalle ja kakkospalkinto Tanja Vehniäiselle.