Aiemmin päivällä heitin ennakkoa illan otteluista ja selvitin arvovaltaiselta raadilta mietteitä naisten ainoan kamppailun tuloksesta. Naisten puolella illan ainoassa kamppailussa Porin Pesäkarhut kellistivät kotikentällään paikallisvastustaja Rauman Lukon. Ottelu päättyi 2-0 (6-0, 3-1). Ykköspalkittu porilaista oli Tiia Ahvenniemi ja kakkospalkittu Kaisa-Maija Loutti. Raumalaisten palkinnot sai Miia Karppanen ykköspalkinnon verran ja kakkospalkinnon sai Elina Perkiömäki. Katsojia Porissa oli  lähes 1500 eli huikeat 1427.

Miesten puolella Seinäjoella kotijoukkue Jymyjussit koki rökäletappion Sotkamon Jymylle jaksoin 0-2 (1-6, 2-10). Vieraiden Kosti Rautiainen kunnostautui lyömällä toisella jaksolla samalla sisävuoroparilla kaksi kunnaria. Rautiainen sai ottelun otteistaan ykköspalkinnon ja kakkospalkinnon Jymystä Toni Kohonen.Kotijoukkueen ykköspalkinnon sai Jukka-Pekka Vainionpää ja kakkospalkinnon Joonas Eirola. Yleisöä: 2162.

Jyvskylän Kiri koki kotikentällään tappion Vimpelin Vetoa vastaan jaksoin 0-2 (1-2, 3-7). Kotijoukkueesta parhaana palkittiin kolme lyötyä juoksua kerännyt mailataituri Hannu Kiukkonen. Kakkospalkinnon sai Miikka Matikka. Vieraiden parhaana palkittiin Sami Haapakoski ja kakkospalkinnolla lukkari Hannu Huuskonen. Yleisöä Hippoksella oli tänään 1050.

Kouvolassa kotijoukkue KPL taistelee pudotuspelipaikasta. Tänään joukkue taipui tiukassa ottelussa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan jaksoin 0-1 (2-2, 1-3). Kotijoukkueesta palkittiin ykköspalkittuna Tommi Mäentausta ja kakkospalkittuna Joni Rytkönen. Vieraiden parhaana palkittiin tänään Jere Dahlström ja kakkospalkinnolla
Mikko Haukkala. Yleisöä: 1197.

Kiteen Rantakentällä 1703 katsojaa näki kotijoukkueen voiton, kun Kiteen Pallo-90 kohtasi Kankaanpään Mailan. Ottelu päättyi 2-0 (5-0, 8-4). Kotijoukkueen parhaana palkittiin Sami Partanen ja kakkospalkinnolla Topi Hurskainen. Vieraiden parhaan pelaajan palkinnon sai Topias Lilja ja kakkospalkinnon Henri Pulkkinen

Illan viimeisessä kamppailussa kohtasivat Hyvinkäällä paikallinen Hyvinkään Tahko ja Alajärven Ankkurit. Vahvan vireen löytänyt kotijoukkue voitti ottelun 1251:n katsojan edessä jaksoin 2-0 (7-1, 2-0). Parhaana Tahkosta valittiin Juha Korhonen ja kakkospalkinnolla Teemu Vuoristo. Alajärven parhaan pelaajan palkinnon sai Kari Kellokoski ja kakkospalkinnon Aki Orava.

Huomenna ainoassa ottelussa miesten superpesiksessä kohtaavat Joensuun Mehtimäelle matkustava Pattijoen Urheilijat ja Joensuun Maila. Supervuoro kysyi neljältä asiantuntijalta, miten ottelussa käy.

Mikko Haukkala, Koskenkorvan Urheilijat:
Mikäli Joensuu saa luotua tilanteita jääkaapin kokoiselle pohjalaaselle, niin jaksot menevät 2-0 (7-3 & 10-4)!

Teemu Isoketo, Vimpelin Veto:
Veikkaisin että JoMa vie kuitenkin. Uskon, että Rännärillä tilanteita tekee molemmat, mutta JoMan jokerit lyö tarvittavat pinnat voittoon!

Niko Korhonen, Sotkamon Jymy:
Veikkaan, että JoMa voittaa, koska heillä on paremmassa vireessä olevat kotiuttajat ja myöskin tarvittavan hyvät vaihtolyöjät. Vaikka PattU saisikin tilanteita, paljon ontuu heillä viimeistään kotiutustilanteeseen juoksujen saanti. Jomalla on myös parempi ulkopeli kuin PattU:lla ja jos koppariparejakin vertaa niin Joma pärjää siinäkin. Siinä lyhykäisyydessään ja JoMa vie ottelun 2-0. PattU:lla muutenkin huonommat juoksijat kuin JoMalla, joten raskas pelirumba myös heikentää PattU:n latausta peliin Ja on rasittanut myös vähäisten juoksijoiden jalkoja

Lauri Vierimaa, Hyvinkään Tahko:
Jos PattU ei paranna sunnuntain pelistä ja Niemellä osuu ees sinne päin niin 2-0 JoMalle.