Supervuoron kauden ennakkohaastattelut alkavat. Ensimmäisenä joukkueista esittäytyy Viinijärven Urheilijat, joiden kausi alkaa tällä kaudella Lapuan Virkiän vieraana 10. toukokuuta. Joukkueen ensimmäinen kotiottelu on 14.5. MansenRäpsää vastaan.

Supervuoro tavoitti joukkueen pelaajista Eeva Mäki-Maukolan ja pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäen. Ensin on Eevan aajatuksia, sitten Antin.

1. Miten on harjoittelukausi sujunut?

Eeva Mäki-Maukola: Oikein hyvin! Lajitoistoja on tullut tehtyä paljon ja fysiikka- ja juoksupuolikin on hyvällä mallilla.

2. Mitä uutta sinulta saadaan on lupa odottaa kesällä?

Eeva Mäki-Maukola: Pari uutta lyöntiä on ollut harjoittelun alla, joten toivottavasti ainakin ne pääsisivät kesällä päivän valoon.

3. Kerro joku ikimuistoinen tarina pelireissulta tai pukukopista.

Eeva Mäki-Maukola: Yksi ikimuistoisimmista tarinoista on muutaman vuoden takainen SurMan pelireissu Raumalle, kun Iivon laskuvirheen seurauksena unohdettiin Johanna Myyryläinen Rauman ABClle.

4. Mitä terveisiä haluat välittää joukkueesi faneille?
Eeva Mäki-Maukola: Tulkaa kannustamaan ViU ensi kesänä mitaleille, luvassa on varmasti jännittävä, tasainen ja mielenkiintoinen pesiskesä!

5. Veikkaa kauden lyöjäkuningatar ja etenijäkuningatar.

Eeva Mäki-Maukola: Lyöjäkuningatar Saara Suomalainen Viinijärven Urheilijoista ja etenijäkuningatar: Mira Kolehmainen Jyväskylän Kirittäristä.

1. Mitkä ovat tämän kauden tavoitteet? 

Antti Yli-Saunamäki: Myös pelillisesti otettava harppauksia eteenpäin.

2. Mitä uutta on luvassa joukkueenne ilmeessä tulevalla kaudella? 

Antti Yli-Saunamäki: Entistä työteliäämpi ja energisempi joukkue, josta pursuaa peli-iloa.

3. Veikkaa mitalikolmikko. 

Antti Yli-Saunamäki: ViU, Lapua, Kirittäret

4. Veikkaa, montako pelaajaa joukkueestasi pelaa tänä kesänä Itä-Lännessä? 

Antti Yli-Saunamäki: 5