Porin Pesäkarhujen ja Turku-Pesiksen ottelussa käytiin tämän helteen myötä siivittämänä avausjakso. Kahdeksasta avausjakson kolmostilanteesta kotijoukkue hyödynsi kaksi. Toisen vuoroparin lopussa Hanna Itävalo kotiutti Kaisa Kärkkäisen. Vieraiden viidestä kolmostilanteesta yksi tuotti hedelmän, kun kolmannen vuoroparin alussa Marianne Penttinen kotiutti Anuliisa Rautakorven. Neljännen täyttävällä Heidi Kuusisto kotiutti jakson 2-1 päätöslukemiksi Milla Lindströmin.

Toisen jakson alussa Kuusisto kotiutti välittömästi Lindströmin. Vahva sisävuoro kotijoukkueella jatkui, Itävalo kotiutti Carita Toiviaisen ja Kärkkäisen. Kaisa Salmelan vuoro oli kotiuttaa lyöjäjokereina tunnetun Kuusiston ja Itävalon. Harvoin jakson alussa on kuuden lyöjän  jälkeen taululla pesäpalloilun pääsarjassa 5-0 lukemat. Toisella kierroksella 6-0 tennislukemat löi Salmela, joka kotitutti Toiviaisen. Vasta Salmelan jälkeisellä Susanne Ojaniemen lyöntivuorolla nähtiin vuoronvaihto.  Vierailla oli omassa vuoroparissaan Meea Lehtisellä yhden palon ajolähtö, kun Penttinen oli kolmosella, Saara Helenius kakkosella ja Oona Svärd ykkösellä. Palo tuli, mutta ajolähtö jatkui, kun mailan varteen tuli Maija Merivalo. Onnistumiset jäivät tällä kertaa tulematta ja vuoro vaihtui.

Pesäkarhut rakensivat toisen vuoroparin alkuun kakkoskärjestä palottoman ajolähdön Kuusistolle: Ojaniemi oli kolmosella, Laura Kerola kakkosella ja Kaisa-Maija Loutti ykkösellä. Tuloksena haavat ja kenttä tyhjäksi. Palottoman ajolähdön Pesäkarhut järjestivät vuoroparissa vielä ykköskärjestäkin; Lindström kolmosella, Toiviainen kakkosella ja Kärkkäinen ykkösellä. Tuloksena ensimmäinen palo, mutta ajo jatkuu Itävalon lyöntivuorolla, joka löi ottelunsa neljännen juoksun. Kotiin tuli Toiviainen. Edelleen ajo jatkui. Anni Harjunen ei kuitenkaan saanut tilannetta enää jatkumaan, joten vuoron vaihto ja turkulaiset omalle sisävuorolle. Kavennusjuoksun lukemiin 7-1 löi Laura Hauta, kotiin tuli Meri Kylänpää.

Kolmannen vuoroparin alussa Kuusisto kotiutti Kerolan, Itävalo Loutin ja Ojaniemi Kärkkäisen, joka olikin jaksolla jo porilaisten kymmenes juoksu.  Turkulaisten tasoittavalla vuoroparilla Merivalolla oli jälleen ajolähtö, kolmosella Lehtinen, kakkosella Kylänpää ja ykkösellä Rautakorpi .  Tuloksena palo ja Mia-Maria Jauhiaisella uusi ajolähtö.

Neljännen alussa tehokas porilaisten hiilostus jatkui, mutta tuloksetta. Kaikkiaan Pesäkarhuilla oli ottelussa 27 kolmostilannetta. Viimeinen vuoro oli kuitenkin vierailtakin ponneton. Turku-Pesiksellä oli ottelussa kymmenen kolmostilannetta.

Palkitut

Porin Pesäkarhut
I Carita Toivainen
II Hanna Itävalo

Turku-Pesis
I Laura Hauta
II Emmi Maikola