Supervuoro tavoitti tällä kertaa Seinäjoen Maila-Jussien naisista kuulumisiaan kertomaan Niina Härkösen sekä Leena Sippolan. Joukkue kohtaa ensimmäisessä kotiottelussa 11.5. Härkösen viime kauden seuran Viinijärven Urheilijat. Seinäjokelaisryhmä pääseekin aloittamaan superpesissavottansa tällä kaudella kolmella peräkkäisellä kotiottelulla, kun 15.5. vastaavasti vieraaksi saapuu Kempeleen Kiri ja 18.5. Rauman Lukko. Tämän jälkeen on vastaavasti kolmen vieraspelin putki, joista ensimmäinen on Vihdissä 27.5. ja tiivistahtiseen toukokuuhun mahtuu vielä yksi ottelu 28.5. Lappeenrannan Pesä Ysejä vastaan. Tämä kamppailu tosin käydään Imatran uudella pesäpalloareenalla.

1. Kuka olet ja mikä on kasvattajaseurasi?

Niina Härkönen: Joensuun Maila
Leena Sippola: Kuortaneen Kunto

2. Kuvaile omaa rooliasi joukkueessasi.

leena_sippola_smj.jpg
Leena Sippola on pelannut useassa eri joukkueessa
naisten superpesistä eri puolilla maata.
Kuva: SMJ

Leena Sippola: Ulkopelissä häärään polttolinjassa ja sisäpelissä vaihdan etenijöitä pesältä toiselle. 
Niina Härkönen: Lukkari ja sisäpelissä eteen tulevien tilanteiden maksimaalisen laadukas hoitaminen. Kokemuksen edustaminen varmaankin myös roolina.

3. Mikä on joukkueesi tavoite tällä kaudella?

Kumpikin sanovat: Tavoitteemme on runkosarjassa 5 parhaan joukkoon

4. Kerro joku tarina peliuraltasi pukukopista.

Niina Härkönen: Häilyvästi pukukoppitarinaksi voidaan laskea se, kun pienenä pelaajanalkuna olin jokerina pukukopissa täyttämässä juomapulloja kesken pelin. En sitten ennättänyt sisävuorolle takaisin ja menetin sen pelin ainoan mahdollisuuteni päästä lyömään! Vinkussa minulla oli kunnia viettää pukukoppielämää Räsäsen Riikan vierustoverina ja se oli yhtä riemukasta tarinaa se!:)

niina_harkonen_urheilusuomi_com_pekkapal
Niina Härkönen siirtyi Viinijärven Urheilijoista tälle kaudelle Seinäjoen Maila-Jussien, yllä mainittu entinen hyvä joukkuekaveri Riika Räsänen sitä vastoin siirtyi Pohjois-Karjalasta Porin Pesäkarhuihin.
Kuva: Urheilusuomi.com/Pekka Paljakka.

Leena Sippola: Tarinoita on kertynyt vuosien mittaan, ettei yhtään yli muiden osaa valita. Mahtavien ihmisten kanssa olen pukuhuoneita saanut kiertää.

5. Veikkaus syksyn mitalikolmikosta.

Leena Sippola: SMJ, Lapua ja Jyväskylä
Niina Härkönen: En harrasta veikkaamista :)

6. Kuka on oman joukkueesi pelaajista
a) Lyöjäkuningatar:  
Kumpikin luottavat Piritta Kärnään.

b) Etenijäkuningatar: Kumpikin luottavat Kaisaleena Rautakorpeen.

c) Eniten esillä lehtien palstoilla:  

Leena Sippola: Niina Härkönen
Niina Härkönen: Riina Kerola