Niin miesten kuin naisten puolella alkoivat tänään välieräsarjat. Koviksi todetut joukkueet ottavat mittaa toisista, kun palkintoina on loppuottelu- ja pronssiottelupaikkoja kolmella voitolla tarjolla.

Vakuuttavimmasta aloituksestas välieräsarjoissa vastasi Jyväskylän Kirittäret Viinijärven Urheilijoita vastaan, joka otti joukkueista ainoana molemmilla jaksoilla voitot. Ensimmäinen jakso päättyi 4-1 ja toinen 6-2. Kokeneesta Kirittärien joukkueesta Elina Mäki oli ketterällä juoksujalalla illan ottelussa: Viittä tuotua juoksua on harvoin nähty välieräkamppailussa yhdellä pelaajalla. Muita Kirittärien onnistujia olivat reilusti lyötyä juoksua keränneet Tiina Tolonen ja Johanna Vikman. Tolosen saldo oli neljä, Vikmanilla ainoastaan yksi vähemmän, samassa järjestyksessä heille menivät myös ykkös- ja kakkospalkinnot. Vierailijoiden ykköspalkinnon sai raadilta kaksi lyöntiä lyönyt kolmosvahti Emmi Satokangas ja kakkospalkinnon sai kolmoskoppari Hilda Westersund.

Toisessa naisten kamppailussa Lapuan Virkiä ja Porin Pesäkarhut pelasivat tiukkaa ulkopeliä Lapualla. Avausjakso molemmilta nollille ja toinen jakso lukemin 0-1 Virkiälle. Ottelun ainoan juoksun löi Salla Pollari, kotiin juoksi kolmannen päättävässä sisävuorossa Saija-Maari Saari. Ykköspalkinnolla Virkiästä muistettiin seitsemän kärkilyöntiä seitsemästä yrityksestä saalistanutta kolmoskoppari Paula Salorantaa ja kakkospalkinnolla kolmosvahti Suvi Huhtasta. Pesäkarhujen bussissa ykköspalkintoa vielä myhäilee Kaisa Salmela ja kakkospalkintoa Hanna Hirvikoski.